Press ESC to close

Xace säkrar MFSA-licens för att stärka betalningstjänster inom EU:s igamingsektor

Xace har erhållit en eftertraktad licens från Malta Financial Services Authority (MFSA), vilket innebär en betydande framgång för företagets expansion inom den europeiska igamingmarknaden. Denna licens ger Xace möjlighet att erbjuda skräddarsydda betalningslösningar till en bransch som ofta möter utmaningar i samarbetet med traditionella banker.

David Hodkinson, Group CEO för Xace, framhäver företagets mål: ”Vårt uppdrag har alltid varit tydligt: att erbjuda ett effektivt alternativ till traditionell bankverksamhet för igamingsektorn. Med MFSA-licensen är vi nu unikt positionerade för att förbättra vårt erbjudande av pålitliga, banbrytande betalningslösningar till maltesiska och europeiska spelbolag lika.”

Roderick Psaila, ordförande för Xace Europe, betonar licensens betydelse och uttrycker sin tacksamhet mot MFSA för deras stöd: ”Att uppnå denna licens är en milstolpe för oss. Igamingindustrin behöver desperat en stabil, säker och ansedd finansiell leverantör, så vi är tacksamma mot MFSA för deras noggranna och effektiva bidrag under hela ansökningsprocessen.”

Med den nya licensen stärker Xace sin position som en ledande aktör på igamingmarknaden och signalerar en ny era av finansiella lösningar anpassade för spelindustrins specifika behov.

Xace: Nyckelspelare i iGaming-finansiering

Xace har beviljats en licens från Malta Financial Services Authority (MFSA), vilket markerar en ny era för betalningstjänster i Europa. Framstegen stärker företagets tillväxt inom EU och befäster dess status som en central aktör inom iGaming-marknaden.

  • Företag: Xace
  • Regulatorisk myndighet: Malta Financial Services Authority (MFSA)
  • Industrifokus: iGaming
  • VD: David Hodkinson
  • Ordförande för Xace Europa: Roderick Psaila
  • Datum för licensgodkännande: Måndag 05 februari 2024
  • Kontaktinformation: +44 (0) 208 819 32 53, news@financialit.net

Xaces engagemang för att förenkla finansiella transaktioner för spelbranschen och dess strävan att erbjuda ett effektivt alternativ till traditionell bankverksamhet för iGaming-sektorn, understryker dess dedikation till marknadens specialiserade betalningsbehov.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.