Press ESC to close

WPT Voyage: En pokerresa över Atlanten

Källa: Pokernews

”WPT Voyage var en dundrande framgång,” säger Matthew Pitt, Seniorredaktör, till PokerNews.com. Den nyligen avslutade pokerfestivalen till sjöss, som seglade från Miami via Caymanöarna till Bahamas, har fått stor uppmärksamhet i pokervärlden.

Lukas ’RobinPoker’ Robinson, känd från sin YouTube-kanal, tillsammans med PokerNews-teamet, fick i uppdrag av WPT Global att skapa en dokumentär om denna unika händelse. Den första avsnittet av dokumentären, som är den första i en serie om fem, kommer att ha premiär den 24 april på Robinsons kanal.

I det inledande avsnittet får tittarna följa med på en guidad tur av det lyxiga kryssningsfartyget Virgin Voyages Scarlet Lady. De får även ta del av förberedelserna inför en pokersession och en spännande utmaning där Robinson ska försöka göra en vinst på 500 dollar i fartygets cash games, som spelas med insatserna 1/3 dollar.

Trots en stark start i pokerspelet, avslöjar dokumentären att Robinson stötte på oväntade motgångar, vilket humoristiskt nog kan ha haft samband med hans val av klädsel – en PokerNews-pyjamas. Serien lovar att ge en inblick i både de höga och låga stunderna under pokerfestivalen, med mat, aktiviteter och spänningen vid pokerborden.

Ombord på Scarlet Lady: En lyxig kryssningsupplevelse

Scarlet Lady, flaggskeppet från Virgin Voyages, erbjuder en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. Med designade sviter och ett brett utbud av restauranger, sätter fartyget en ny standard för lyx till havs.

  • Boende: Stilrena och bekväma staterooms och sviter, inklusive RockStar Suites designade av framstående designers.
  • Matupplevelser: 10 restauranger som spänner från exklusiva matställen till avslappnade kaféer, tillgodoser alla kulinariska preferenser.
  • Underhållning: 5 underhållningsställen inklusive teater, live musikscener och nattklubb.
  • Wellness och fitness: Gym, spa och wellness-aktiviteter för kropp och själ.
  • Unika ombordupplevelser: Tatueringsstudio och vinylskivaffär för den som söker det extraordinära.

Scarlet Lady är inte bara ett kryssningsfartyg; det är en destination i sig. Med en mångfald av underhållningsalternativ och unika upplevelser, är varje resa en berättelse värd att berättas.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.