Press ESC to close

Wazdan förstärker sin närvaro i Nederländerna genom nytt samarbete

Wazdan, en framstående spelutvecklare känd för sina vinstgivande casinospel, har nyligen tillkännagett en expansion på den nederländska marknaden. Detta steg tas genom ett nytt partnerskap med 711.nl, en av de ledande operatörerna i landet.

”’Det är en extremt spännande tid för oss, och vi inleder 2024 genom att samarbeta med 711.nl, en av Nederländernas ledande operatörer,'” säger Andrzej Hyla, Chief Commercial Officer på Wazdan, till igamingbusiness.com.

I och med detta avtal kommer Wazdans hela spelportfölj, inklusive populära titlar som 9 Coins, Burning Sun och Hot Slot: 777 Crown, att bli tillgängliga för nederländska spelare. Detta inkluderar även tillgång till företagets avancerade funktioner som syftar till att öka spelengagemanget, såsom Cash Infinity, Hold the Jackpot och Collect to Infinity.

Gilles de Backer, Chief Operating Officer på 711.nl, uttrycker sin tillfredsställelse med det nya samarbetet: ”Med Wazdans expansiva portfölj av innehåll av högsta kvalitet som gör stora avtryck över hela världen, är vi glada att välkomna det till 711.”

Wazdan har nyligen genomgått en omfattande omprofilering, vilket speglar företagets ambition att fortsätta sin tillväxt och stärka sin marknadsposition. Både Wazdan och 711.nl ser med optimism på det nya partnerskapet och dess potential att generera framgångar på den nederländska marknaden.

Wazdan stärker sin position i iGaming-världen

Wazdan, en innovativ iGaming-innehållsstudio, har etablerat sig som en kraft att räkna med i branschen. Med över ett decenniums erfarenhet och en passion för spelutveckling, har de nått ut till över 25 marknader och skapat mer än 200 spel.

  • Grundat: Mer än 12 år i branschen
  • Marknader: Verksamma i över 25 länder
  • Spelportfölj: Över 200 utvecklade spel
  • Företagsvision: Drivs av kreativitet, engagemang och en passion för gaming
  • Socialt ansvar: Åtagande om socialt ansvar och regelverksenlighet
  • Nyckelpersoner: Michal Imiolek (VD), Andrzej Hyla (CCO)
  • Licenser: Malta Gaming Authority (MGA/B2B/206/2011), Storbritanniens Gambling Commission (konto nr 48872)
  • Team: 27 dedikerade medlemmar

Wazdans senaste expansion i Nederländerna genom samarbete med 711.nl markerar en fortsatt tillväxt och ambition att förnya spelupplevelsen globalt.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.