Press ESC to close

Watchers Saas triumferar i prestigefylld tävling

Källa: Einnews

Watchers Saas har korats till segrare i SiGMA Startup Pitch-tävlingen i Brasilien, en händelse som sätter strålkastarljuset på företagets innovativa sociala verktyg inom iGaming-sektorn.

”Vi är glada över att ha valts som vinnare av SiGMA Startup Pitch-tävlingen i Brasilien. Det är en ära att bli erkänd för vårt innovativa tillvägagångssätt för att förbättra iGaming-industrin,” säger Adel Gaisin, CPO och medgrundare av Watchers, till https://www.einnews.com.

Under tävlingen, som ägde rum den 25 april, stod Watchers ut med sin förmåga att öka användarengagemang genom integration av community-chattar och andra interaktiva verktyg. Deras lösningar har visat sig skapa en mer dynamisk och engagerande spelupplevelse för användarna.

”Faktum är att den latinamerikanska regionen är ett huvudfokus för vårt partnerskap i år. Därför är vi ännu mer glada över att bli prisbelönta här,” meddelar en representant för företaget.

Med planer på att ytterligare etablera sig på den latinamerikanska marknaden, ser Watchers Saas fram emot att fortsätta sin expansion och bidra till iGaming-industrins utveckling.

Watchers Saas: Innovatör inom iGaming

Watchers Saas, en SaaS-pionjär, har nyligen firat en stor seger i SiGMA Startup Pitch-tävlingen i Brasilien. Företagets framgångar bygger på en affärsmodell som erbjuder abonnemangsbaserad tillgång till deras plattform för övervakning och analys av onlineaktiviteter.

  • Bolagsnamn: Watchers Saas
  • Industri: SaaS (Software as a Service)
  • Affärsmodell: Abonnemangsbaserad
  • Plattformens funktioner: Realtidsövervakning, djupgående analys, handlingsbara insikter
  • Abonnemangsnivåer: Flera nivåer med varierande funktioner och tillgång

Företaget, som nu övervakar över 100 000 onlineaktiviteter dagligen, har en stark kundbas med mer än 10 000 abonnenter och en imponerande årlig intäkt på över $10 miljoner. Med en kundbehållningsgrad på 90% och en kundnöjdhetsgrad på 95%, är Watchers Saas ett kraftfullt exempel på hur rätt verktyg och insikter kan förändra spelreglerna inom iGaming-industrin.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.