Press ESC to close

WA.Technology och Supabets i strategiskt samarbete för Afrikas igaming-marknad

WA.Technology har ingått ett strategiskt partnerskap med Supabets Gaming Group, en av Sydafrikas ledande speloperatörer. Detta samarbete är avsett att driva expansionen över den afrikanska kontinenten och förbättra igaming-upplevelsen för kunderna.

”Vi är glada att kunna tillkännage vårt partnerskap med WA.Technology, vilket inleder en ny era av banbrytande igaming-lösningar i Afrika,” säger Anastassopoulos familjen, grundare av Supabets Gaming Group.

Tim Scoffham, VD för WA.Technology, tillägger att partnerskapet kommer att ”sätta en ny standard för den afrikanska igaming-sektorn” och att de ser fram emot att stödja Supabets på deras resa.

Genom detta samarbete kommer Supabets att kunna utöka sitt erbjudande över 22 afrikanska marknader, vilket inkluderar en portfölj av över 1,300 bettingmarknader. WA.Technology kommer att bidra med sin nyligen lanserade WA.Africa-plattform, en lokaliserad omnichannel-lösning som integrerar mobila, detaljhandels- och online-tjänster.

Målet med partnerskapet är att skapa en kundcentrerad verksamhet som erbjuder uppslukande spelupplevelser och förbättrad tillgänglighet för spelare och operatörer över hela Afrika. WA.Technology och Supabets strävar efter att bli ledande inom igaming på den afrikanska marknaden genom sitt engagemang för excellens och innovation.

WA.Technology och Supabets: Strategiskt partnerskap för Afrikas igaming-marknad

Ett banbrytande samarbete mellan WA.Technology och Supabets Gaming Group siktar på att revolutionera igaming-upplevelsen över den afrikanska kontinenten. Med WA.Africa-plattformen i spetsen, står dörren öppen för en ny era inom digitalt spelande.

  • Grundat: Supabets, 2008
  • Huvudkontor: Sandton, Gauteng, Sydafrika
  • Marknadserbjudande: Över 1,300 bettingmarknader
  • Strategi: Expansion i Afrika med WA.Africa, en lokaliserad omnichannel-plattform
  • Utbredning: Supabets stärker sin närvaro i 22 afrikanska marknader
  • Innovation: WA.Technology’s teknologi och tjänster som ryggrad för Supabets expansion
  • Mål: Skapa en kundcentrerad igaming-verksamhet med oöverträffade spelupplevelser

Detta strategiska samarbete markerar en viktig milstolpe i WA.Technology’s afrikanska äventyr och positionerar Supabets för att ta en ledande roll i regionens igaming-scen. Med en kombination av lokal expertis och internationell innovation, är målet att sätta en ny standard för spelbranschen på kontinenten.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.