Press ESC to close

WA.Technology ingår strategiskt samarbete med Lottery.com

WA.Technology har nyligen tillkännagett ett globalt samarbete med det välkända online lotterimärket Lottery.com. Detta partnerskap är tänkt att stärka båda företagens position på den internationella marknaden och är ett led i Lottery.coms strategi för att expandera sin verksamhet till nya regioner.

”Detta är ett fantastiskt steg i WA.Technologys resa och vi är glada att vara ombord med detta ansedda lotterimärke,” säger Tim Scoffham, VD för WA.Technology, till igamingbusiness.com.

Samarbetet innebär att WA.Technology kommer att tillhandahålla en fullständig uppsättning av igaming-plattformslösningar och hantera de dagliga operativa aktiviteterna för Lottery.com. Detta inkluderar allt från affiliate och lead generation strategier till juridiska tjänster, efterlevnad, reglering och finansiell förvaltning.

Matthew McGahan, VD och ordförande för Lottery.com, betonar vikten av detta nya förhållande: ”Vårt nya förhållande med WA.Technology markerar en vändpunkt i Lottery.coms tillväxtstrategi, särskilt på den blomstrande sydamerikanska marknaden.”

Detta samarbete kommer vid en tidpunkt då den globala lotteriindustrin upplever en betydande tillväxt. WA.Lottery, en specialistgren av WA.Technology, är känd för att erbjuda ett brett utbud av lotteritjänster och skräddarsydda spelalternativ. Med detta nya samarbete siktar företagen på att utöka sin räckvidd på nya marknader, inklusive Afrika, Stilla havsregionen, Brasilien och andra delar av Latinamerika, och därmed maximera intjäningspotentialen för Lottery.com globalt.

Lottery.coms expansionsstrategi i Sydamerika

Lottery.com har genom förvärv av de mexikanska lotteriföretagen JuegaLotto och Aganar tagit ett strategiskt kliv för att expandera sin verksamhet i Mexiko och hela Latinamerika. Denna expansion ger tillgång till en lotterimarknad värd uppskattningsvis 9,8 miljarder dollar och en potentiell kundbas på 652 miljoner människor.

  • Förvärvade bolag: JuegaLotto och Aganar
  • Målmarknad: Mexiko och Latinamerika
  • Uppskattad marknadsstorlek: $9,8 miljarder
  • Potentiell kundbas: 652 miljoner människor
  • Nya spelare: 136 000 under de senaste 12 månaderna
  • Licens: Federalt licensierade för försäljning av lotterispel i Mexiko och andra länder i Latinamerika

Dessa förvärv är en del av Lottery.coms långsiktiga strategi att ta sig in på ytterligare internationella marknader och utöka sin produktportfölj. Med dessa nya steg ser företaget en framtid där de kan dominera på den snabbt växande lotterimarknaden i Latinamerika.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.