Press ESC to close

WA.Technology avslöjar ny iGaming-lösning i Cartagena

Källa: Focusgn

WA.Technology har bekräftat sin närvaro vid den prestigefyllda GAT Expo Cartagena, som i år firar sitt 25-årsjubileum. Evenemanget, som äger rum från 9 till 11 april på Las Americas Convention Center i Colombia, är en samlingspunkt för iGaming-branschen och erbjuder en plattform för nätverkande och presentation av högkvalitativt innehåll.

Tim Scoffham, VD för WA.Technology, uttrycker entusiasm inför evenemanget: ”GAT Expo Cartagena ger oss en fantastisk möjlighet att engagera oss med Latam iGaming-communityn. Vi strävar efter att konsekvent leverera högkvalitativa, lokaliserade lösningar som resonerar med operatörer och erbjuder engagerande underhållning till spelare. Vi ser fram emot att dela med oss av våra senaste framsteg inom iGaming i regionen på evenemanget.”

Företaget, som är en B2B-leverantör inom iGaming, kommer att introducera WA.Affiliates, en ny avancerad produkt för hantering av iGaming-affiliates. Denna lansering är en del av företagets växande portfölj av iGaming-lösningar och ett steg för att stärka sin position i Latinamerika.

WA.Technology har nyligen expanderat sin närvaro i Latam genom lanseringen av de brasilianska varumärkena Sambabet och Flybet. Deras grundläggande produkt, WA.Platform, har också genomgått betydande uppgraderingar för att förbättra spelarupplevelsen, vilket ytterligare understryker företagets engagemang för regionen.

Med GAT Expo Cartagena som en mötesplats för iGaming-professionella, ser WA.Technology fram emot att visa upp sitt fulla spektrum av lösningar och ytterligare engagera sig med gemenskapen i Latinamerika.

WA.Technology: Strategisk expansion i Latinamerika

WA.Technology, en B2B-leverantör av iGaming-lösningar, har ingått ett strategiskt partnerskap med Latam Entertainment. Syftet är att förstärka sin ställning på den latinamerikanska iGaming-marknaden, särskilt i Mexiko, och realisera stora projekt med ledande varumärken. Partnerskapet bygger på gemensamma värderingar som kreativ utveckling, kvalitetsåtagande och en djup förståelse för iGaming-landskapet i Latinamerika.

  • Strategiskt partnerskap: WA.Technology och Latam Entertainment
  • Fokusmarknad: Expansion och ledarskap inom iGaming-sektorn i Latinamerika, med särskilt intresse för Mexiko
  • WA.Platform: En skräddarsydd iGaming-upplevelse med över 6400 spel och 75 spelutvecklare
  • Latam Entertainment: Etablerad 2017 i Mexico City, erbjuder tjänster som juridisk och finansiell rådgivning, spellicensiering och marknadsföringsplaner anpassade till Latinamerikas unika marknader

Axel Antillon, kommersiell direktör på Latam Entertainment, delar visionen om partnerskapet och dess fokus på kreativitet och kvalitet. WA.Technology använder Latam Entertainments kunskap och sin egen WA.Platform för att erbjuda en skräddarsydd iGaming-upplevelse. Med detta partnerskap stärker WA.Technology sitt engagemang för Latinamerika och dess iGaming-gemenskap.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.