Press ESC to close

Världsomspännande spänning väntar i World Poker Tours 2024-schema

Källa: Pokerfuse

”World Poker Tour är en av de mest kända och längst löpande livepokerturerna i världen,” rapporterar pokerfuse.com. Med ett fullspäckat schema för 2024, inkluderar WPT både den prestigefyllda huvudturen och WPT Prime, som erbjuder pokeraction på global skala.

WPT World Championship, som är årets höjdpunkt, kommer att äga rum i Las Vegas. Turneringen lockar med en inköpsavgift på $10 000 och lovar rekordstora garantier. För de som drömmer om att delta finns det flera vägar att kvalificera sig online, oavsett om man befinner sig i USA eller någon annanstans i världen.

WPT Prime har snabbt blivit en favorit bland spelare som söker liknande upplevelser som huvudturen men till en mer överkomlig kostnad. ”WPT Prime har varit en enorm framgång, visar konstant tillväxt och lockar spelare i stora mängder,” enligt pokerfuse.com. Med inköpsavgifter som varierar mellan $1 100 och $2 000 för huvudevenemangen, är det ett tillgängligt alternativ för en bredare publik.

Den första hälften av 2024 års schema har redan presenterats, och framgångsrika evenemang har genomförts i Kambodja och Frankrike. I Kambodja genererades en prispott på över $2.4 miljoner, och i Aix-en-Provence nådde den slutliga prispotten €727 680. Dessa siffror speglar den växande populariteten och konkurrenskraften inom WPT.

Med över 10 500 deltagare i förra årets WPT Prime World Championship och garantier som sträcker sig från $1 000 000 till $3 000 000 för olika evenemang, är det tydligt att World Poker Tour fortsätter att vara en central punkt i pokerkalendern. Spelare och fans kan förvänta sig en år av högklassig pokeraction och storslagna prispotter.

Insikter från World Poker Tour 2024

World Poker Tour 2024 lockar med ett schema fullspäckat av tävlingar och rekordstora prispotter. Las Vegas står som värd för WPT World Championship, och WPT Prime-serien erbjuder mer överkomliga inköpsavgifter.

  • Händelser: Varierande evenemang med inköpsavgifter från $1 100 till $10 000.
  • WPT World Championship: Lovar en rekordbrytande garanti, föregående år med $40 000 000.
  • WPT Prime: Attraherar tusentals deltagare, över 10 500 i förra årets huvudevenemang.
  • Internationella framgångar: Öppningsevenemang i Kambodja och Aix-en-Provence med stora prispotter.
  • Unika upplevelser: WPT Voyage Championship på kryssningsfartyg, $5 000 inköp, $1 000 000 garanterat.

WPT 2024 fortsätter att höja ribban för global poker, med en blandning av tradition och innovation som lockar både amatörer och proffs. En spännande säsong väntar där spelare tävlar om att bli nästa pokerlegend.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.