Press ESC to close

Upptäck Paddy O’Plunder – det nya slotsspelet med pirattema

Atomic Slot Lab har lanserat sitt senaste slotspel, Paddy O’Plunder, som tar spelare på en irländskt inspirerad piratodyssé. Med en färgstark piratkapten som leder vägen, bjuder spelet in till en värld av äventyr och skattjakt.

Spelet sticker ut med sina specialfunktioner, inklusive vilda symboler som kan dyka upp slumpmässigt och staplas på det tredje hjulet, samt möjligheten att utlösa gratissnurr och omsnurr. Dessa funktioner höjer spänningen och ger spelarna chans till större vinster.

Med 20 vinstlinjer och 5 hjul erbjuder Paddy O’Plunder en spelupplevelse med medium volatilitet och en återbetalningsprocent (RTP) på 95.57%. För de som söker efter extra spänning finns det fyra jackpotnivåer att uppnå och en autospel funktion för en mer sömlös spelupplevelse.

Spelets gratissnurr kan aktiveras med tre symboler och omsnurr med sex, vilket öppnar upp för ytterligare vinstmöjligheter. Dessutom kan dessa bonusfunktioner återaktiveras, vilket ger spelarna en förlängd och potentiellt mer lönsam spelstund.

I fokus: Paddy O’Plunder

Atomic Slot Lab presenterade Paddy O’Plunder den 30 januari 2024—en slot med irländska och piratteman. Spelare navigerar 5 hjul, 3 rader och 20 fasta vinstlinjer i jakten på skatter.

  • Lanseringsdatum: 30/01/2024
  • Teman: Irländskt, Pirat
  • Hjul/ Rader/ Vinstlinjer: 5 / 3 / 20
  • Jackpottar: 4
  • Volatilitet: Medium
  • Återbetalningsprocent (RTP): 95.57%
  • Maxvinst: Upp till 7,700x insatsen
  • Mobilvänlig: Ja
  • Specialsymboler: Guld- och Grönklöver, Scatter, Wild
  • Expertomdöme: Positiv feedback från Pauls ’S1D’ Spakovskis

Paddy O’Plunder erbjuder en dynamisk spelupplevelse med funktioner som Wild-symboler, Respin-läge och gratissnurr. Spelet är optimerat för mobila enheter, vilket garanterar en sömlös spelstund oavsett plattform. En skattkista av möjligheter väntar!

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.