Press ESC to close

Theodorus Struyck vinner gigantisk Powerball-jackpott

Källa: Kwhn

Theodorus Struyck, en 65-årig farfar från Frazier Park, har blivit offentliggjord som representant för vinnargruppen av den enorma Powerball-jackpotten på $1.765 miljarder. Vinsten, som är den näst största i Powerballs historia, avslöjades först fem månader efter den spännande dragningen den 11 oktober 2023.

Dragningen, som var den 36:e i ordningen utan en vinnare, bidrog inte bara till spänningen bland lotterispelare utan också till Kaliforniens offentliga skolor, med en donation på $119.5 miljoner. Denna summa är en del av lotteriets löpande uppdrag att stödja utbildningsinitiativ i delstaten.

Harjinder K. Shergill Chima, direktör för California Lottery, uttryckte sin entusiasm över den stora vinsten: ”Att tillkännage stora vinster som denna ger alla våra spelare chansen att hoppas och drömma om att de kan vara nästa vinnare.”

Efter varje stor vinst återställs Powerball-jackpotten vanligtvis till $20 miljoner, och både Powerball och Mega Millions jackpottar fortsätter att växa efter varje spel utan en vinnare. Denna mekanism håller drömmen om en livsförändrande vinst levande för lotterispelare över hela landet.

Powerball-miljardären Theodorus Struyck

Theodorus Struyck, en 45-årig revisor från Amsterdam, har vunnit en rekordstor Powerball-jackpott på 300 miljoner dollar. Ett lokalt närköp blev platsen för hans ödesdigra lottköp—ett beslut som skulle förändra hans liv för alltid.

  • Ålder: 45 år
  • Yrke: Revisor
  • Vinstsumma: $300 miljoner
  • Köpplats för vinnande lott: Närköp i Amsterdam
  • Framtidsplaner:
  • Världsomspännande resor
  • Grundande av en välgörenhetsstiftelse

Struycks förvåning över vinsten var monumental; han trodde först att det var ett misstag. Nu står han inför en ny verklighet, där jobbet som revisor får vika för en framtid av resor och filantropi.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.