Press ESC to close

Svenska Spel lockar med fotbollströjor i nytt EM-Poker event

Svenska Spel slår upp portarna för EM-Poker, en turnering med namnet (P)GAMBLINGCABINHG, där startskottet går av stapeln onsdagen den 19:30. Spelare kommer att kunna tävla om unika priser, där de två främsta deltagarna belönas med eftertraktade fotbollströjor.

Under eventet kommer en live stream att sändas, där tittarna kan följa både pokermatcherna och de parallella EM-fotbollsmatcherna. Detta ger en extra dimension till upplevelsen där spel och sport sammanflätas.

För de tävlande finns det ytterligare en möjlighet att vinna genom bounty-tävlingar. Spelare som lyckas slå ut motståndare i deras sista inköp kommer att belönas. Detta tillägg till turneringen förväntas höja spänningen ytterligare.

För att bredda tillgängligheten har Svenska Spel även organiserat två rejkfria Allin-satelliter till lillördag. Dessa satelliter erbjuder en chans att kvalificera sig till större event utan att behöva betala den vanliga avgiften.

Turneringen lockar med ett inköp på 100 kr och startmarker på 5000. För den som vill ha en andra chans finns även möjligheten att delta i Andra Chansen PLO med ett inköp på 55 kr, som startar 21:30 samma kväll.

Priserna sträcker sig från lillördagsbiljetter värda 440 kr till en Magiker Hoodie eller valfri fotbollströja för förstapristagaren. Andraplatsen belönas också generöst, medan tredjeplatsen får njuta av en kombination av keps och pannband. En extra krydda i form av en kortlek väntar den som lyckas slå ut en stream-deltagare.

Deltagare uppmanas att kontakta Stugan för att hävda sina priser efter eventet. Med dessa tillägg hoppas Svenska Spel på en engagerande och minnesvärd pokerupplevelse.

Svenska Spel EM-Poker 2024: Priser och Regler

Svenska Spel EM-Poker 2024 utlovar stora kontantpriser och strikta regler för en jämn och hederlig tävlan. Med flera höginsatsturneringar i poker, står signifikanta belöningar på spel för vinnarna.

  • Huvudpriser: Betydande kontantbelöningar till toppspelarna
  • Rättvist spel: Stränga regler för att säkerställa integritet
  • Tävlingens natur: Höginsatsturneringar i poker

Ytterligare information:
Prisstruktur:
– 1:a plats: Högsta kontantpris
– 2:a plats: Näst högsta kontantpris
– 3:e plats: Tredje högsta kontantpris
Antal turneringar: Flera
Förväntat antal deltagare: Hundratals

Med sitt fokus på konkurrens och integritet, är Svenska Spel EM-Poker 2024 en turnering som inte bara lockar med pengar, utan även med prestige. Spelare från hela landet förbereder sig för att mäta sina färdigheter och kämpa om de åtråvärda priserna.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.