Press ESC to close

Svensk seger i PokerStars Sunday Million

Källa: Pokernews

En svensk spelare med alias ’gurra0’ har triumferat i den inledande tävlingen av PokerStars Sunday Million Season, enligt uppgifter från PokerNews. ’gurra0’ lyckades navigera genom ett fält av 10,793 deltagare för att ta hem förstapriset på $76,668.

Turneringen, som är en del av en sex veckor lång festival, hade en total prispott på $1,079,300. Trots det stora antalet deltagare lyckades ingen av Team PokerStars-medlemmarna placera sig inom de 1,711 positioner som belönades med prispengar. ’tonkaaaa’, alias för Parker Talbot, var den medlem som kom närmast att nå en betald placering.

PokerStars förbereder sig nu för att fira 18-årsjubileet av Sunday Million med en garanterad prispott på hela $8 miljoner. ”Spara datumet: Sunday Million 18-årsjubileum kommer med $8m GTD,” rapporterar PokerNews.

Förutom den stora jubileumsturneringen fortsätter Sunday Million Season den 17 mars med fler evenemang och en total garanterad prispott på $19 miljoner. ”Missade inte PokerStars Sunday Million Season; sex veckors festival garanterar $19 miljoner,” meddelar PokerNews.

PokerStars Sunday Million: Historisk översikt

PokerStars Sunday Million firar 15 år med en garanterad prispott på $12,5 miljoner. Förra årets jubileumsturnering krossade alla förväntningar, prispotten nådde $18,6 miljoner. Vinnaren, Alex “AAAArthur” Brito från Brasilien, tog hem $1,192,802 — det högsta priset som någonsin delats ut i en Sunday Million-jubileumsturnering.

  • 15-årsjubileum: Garanterad prispott på $12,5 miljoner.
  • Förra årets prispott: Svindlande $18,6 miljoner.
  • Rekordvinst: Alex “AAAArthur” Brito vann $1,192,802.
  • 11 jubileumsturneringar: Totalt 558,900 deltagare och prispotter på $112,984,100.
  • Största eventet: År 2020 med 93,016 deltagare och en prispott på $18,602,300.

Över 11 års jubileumsturneringar har vi sett spelare från 10 olika länder ta hem titeln, med Brasilien som återkommande vinnarnation. Med en rik historia av överenskommelser i finalspelet, har titelvinnaren inte alltid varit den som kammat hem mest pengar. Nu blickar vi framåt mot ännu en milstolpe i PokerStars Sunday Million’s storslagna historia.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.