Press ESC to close

SuperPicks appen lockar med dubbel jackpot

Källa: Supersport

”När domaren blåser är det allt om att vinna, bafethu!” säger SuperSportBet, officiell bettingpartner för Orlando Pirates och Kaizer Chiefs, till SuperSport. I den senaste omgången av Premier League-tippning erbjuder SuperPicks appen sina användare en chans att vinna en dubbel jackpot på hela R2 miljoner.

Två lyckliga deltagare, Sipho. S och Tshepiso. D, lyckades förutspå utfallet av 3 av 6 matcher i omgång 31 och belönades med R15,000 vardera. Denna framgång visar på möjligheterna som finns tillgängliga genom appen.

För nya användare som vill testa lyckan, erbjuder SuperSportBet R200 i bonusinsatser efter en första satsning på R50. Detta ger nybörjare en extra skjuts att komma igång med sina spel.

I en strävan att öka spänningen ytterligare har SuperPicks bet boost för omgång 32 ökat oddsen från 13.11 till 15.00 för alla 6 Premier League-matcher. Dessutom har en speciell bet boost introducerats där oddsen har skjutit i höjden från 21.20 till 25.00 för att Chelsea, Man City, Man Utd, Aston Villa, Nigeria och Elfenbenskusten alla ska vinna sina matcher.

SuperPicks och SuperSportBet fortsätter att erbjuda spännande möjligheter för fotbollsfans att engagera sig i spelet, med chans till stora vinster.

SuperPicks appens finansiella framgång 2024

SuperPicks betting-app erbjuder en snabb och kostnadsfri spelupplevelse med veckovisa vinstchanser på över N1 miljon. Appen är utformad för att användare ska kunna spela gratis och vinna riktiga pengar, vilket gör den till ett lockande alternativ för sportspelsintresserade.

  • Spelupplevelse: Snabb och kostnadsfri
  • Vinstchanser: Över N1 miljon varje vecka
  • Användarvänligt: Spela gratis, vinn riktiga pengar
  • Optimerad för mobilen: Super snabb på mobila enheter
  • Spelalternativ: Deltag i spel och tävlingar med riktiga pengavinster

SuperPicks appen positionerar sig som en ledande aktör inom mobilt sportspel. Med sin användarvänliga design och generösa vinstmöjligheter, lockar den veckovis nya användare som söker spänning utan kostnad.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.