Press ESC to close

Stryktipspodden avslöjar veckans bästa speltips

”Borg hittar en fin spik i Norge,” säger Borg i det senaste avsnittet av Stryktipspodden. I samma veva väljer Dybban att gå emot strömmen genom att ”ta bort en storfavorit i Sverige”. Dessa uttalanden speglar poddens tradition av att bjuda på oväntade insikter och tips inom iGaming-världen.

Med en jackpot i sikte på Stryktipset, diskuterar poddtrion inte bara veckans fotbollshändelser, från Champions League-finalen till matcher i svenska Ettan, utan ger också lyssnarna kupongförslag och analyser. Samarbetet med Svenska Spel Sport & Casino AB möjliggör veckovisa avsnitt där lyssnare kan få en djupare inblick i spelvärlden.

Stryktipspodden understryker även vikten av ansvarsfullt spelande. De påminner lyssnarna om att spel primärt bör ses som en form av underhållning och att man inte ska förvänta sig att vinna pengar på det. Detta budskap är en viktig påminnelse i en bransch där spänningen ofta kan leda till oönskade konsekvenser.

Stryktipspoddens genomslag och lyssnarskara

Stryktipspodden—en etablerad röst inom sportspelsvärlden; har byggt upp en trogen följarskara genom åren. Podcasten är en mötesplats för både rutinerade spelentusiaster och nybörjare, där insikter och analyser delas flitigt.

  • Historik: Har sänt i flera år med en konsekvent publiceringstakt.
  • Lyssnarsiffror: Stor nedladdningsvolym och genomgående positiva recensioner.
  • Demografi: Lockar en mångsidig publik med varierande spelbakgrund.
  • Tillväxt: Uppvisar stadig ökning i lyssnarskap och engagemang.

Med en bred lyssnarbas och högt engagemang fortsätter Stryktipspodden att vara en inflytelserik spelare på den svenska iGaming-scenen.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.