Press ESC to close

Storvinst i SuperLotto 6/49 förändrar livet för en lycklig spelare

Källa: Newsinfo

En anonym lottospelare har kammat hem en enorm vinst på 64,1 miljoner pesos i det populära spelet SuperLotto 6/49. Den lyckosamma raden med nummer 19-10-08-24-20-13 avslöjades under onsdagskvällens dragning den 15 februari.

Efter den senaste tidens spänning kring SuperLotto 6/49:s växande jackpott, har nu en ensam vinnare korats. ”Någons dröm blev sann när han eller hon vann 64,1 miljoner i SuperLotto 6/49 på torsdagskvällen”, meddelade Philippine Charity Sweepstakes Office (PCSO) efter den avgörande dragningen.

Med den senaste vinsten återställs nu jackpotten till den garanterade miniminivån på 15,840,000 pesos. SuperLotto 6/49, som är en del av PCSOs nationella lotteriutbud, erbjuder spelare chansen att välja sex nummer från en pool av 49, med dragningar som äger rum varje tisdag, torsdag och söndag.

Förutom SuperLotto 6/49, förbereder sig PCSO för ytterligare dragningar av Mega Lotto 6/45 och Ultra Lotto 6/58 under fredagskvällen, vilket ger fler spelare möjligheten att testa sin lycka.

SuperLotto 6/49: En jackpotdröm i Filippinerna

SuperLotto 6/49 är Filippinernas väg till multimiljonärstatus med en startjackpot på 15,84 miljoner pesos. Med dragningar varje tisdag, torsdag och söndag, växer spänningen – och jackpotten – med varje spelomgång där ingen vinner.

  • Jackpotstart: 15,84 miljoner pesos
  • Vinstchans: 1 på 13 983 816
  • Dragningstid: 21:00 varje tisdag, torsdag, söndag
  • Biljettkostnad: 20 pesos per nummerkombination
  • Skatt på vinster över 10 000 pesos: 20%
  • Systemspel: Ökar vinstchanserna med flera nummerkombinationer

I skuggan av pandemin kräver PCSO att alla speltransaktioner följer strikta regler. Med den senaste vinsten på 64,1 miljoner pesos återställs nu hoppet om livsförändrande rikedom – vem blir nästa turtagare?

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.