Press ESC to close

Storbritanniens senaste Lotto-miljonär

Källa: Mirror

En brittisk lottospelare har nyligen kammat hem en jackpot på över fem miljoner pund i National Lottery. Den lyckliga vinnaren, som lyckades välja de sex rätta numren under dragningen den 17 april, är den tionde personen att vinna stort i lotteriet under året.

Andy Carter, Senior Winners’ Advisor vid The National Lottery, uttrycker sin entusiasm över vinsten. ”Vi är över månen att denna fantastiska Lotto-jackpotvinst nu har hävdats,” säger Carter till Mirror. Han fortsätter med att beskriva vinsten som en dröm som blivit verklighet och spekulerar i de möjligheter som nu öppnar sig för vinnaren med en sådan summa pengar.

April månad har varit särskilt gynnsam för lottospelare i Storbritannien, med tio nya miljonärer och två av dem som nu kan titulera sig multimiljonärer. Trots den stora vinsten är detaljer kring den senaste vinnaren fortfarande okända, och det har inte offentliggjorts om det rör sig om en enskild person eller en grupp som spelat tillsammans.

Storbritanniens största Lotto-jackpottar

National Lottery i Storbritannien har sedan starten 1994 skapat över 5 000 miljonärer. Jackpottarna har ofta nått rekordsummor och väckt stor uppmärksamhet.

  • Rekordjackpott: £170 miljoner
  • Genomsnittlig jackpottstorlek: £50 miljoner
  • Antal skapade miljonärer: 5 000 sedan 1994
  • Offentligt intresse: Betydande mediauppmärksamhet och folkets fascination

Dessa enorma vinster har inte bara förändrat livet för vinnarna utan även lockat till sig en bred publik och skapat drömmar om rikedom över hela landet.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.