Press ESC to close

Storåkers Open 2024 lockar pokerspelare till Stockholm

Källa: Mynewsdesk

Pokercoach.se och Casino Cosmopol har gått samman för att arrangera Storåkers Open, en pokerturnering som kommer att äga rum den 14 juni 2024. Johan Storåkers, en välkänd figur inom pokervärlden, kommer att vara en central del av detta event.

Turneringen, som har ett inköp på 4 400 kronor, erbjuder deltagarna en chans att köpa in sig igen vid förlust, så kallad Re-entry. För de som önskar förbättra sina chanser finns möjlighet att kvalificera sig genom satellitturneringar.

Förutom själva spelet kommer deltagarna kunna njuta av en middag, där ett speciellt matpaket erbjuds för 295 kronor. Detta måste dock förbeställas. Med ett begränsat antal platser, endast 80 deltagare, förväntas eventet locka stor uppmärksamhet.

Finalen, som spelas den 15 juni, kommer att kunna följas live av pokerentusiaster världen över genom en livesändning på Twitch.

Johan Storåkers: Pokerprofilen bakom Storåkers Open

Johan Storåkers, en ikon inom pokervärlden, står i centrum för Storåkers Open 2024. Hans karriär är kantad av framstående turneringssegrar och strategisk skicklighet—ett arv som nu berikar Stockholmseventet.

  • Professionell pokerkarriär: Betydande turneringsvinster; strategiskt spel.
  • Bidrag till pokerindustrin: Påverkat pokergemenskapen; format tävlingslandskapet.
  • Karriärhöjdpunkter:
  • Flerfaldiga turneringsvinster
  • Betydande prispengar
  • Väsentligt inflytande på pokerindustrin

Med en karriär som fortsätter att inspirera nya spelare, förväntas Storåkers Open bli en spegling av hans passion för spelet och en fest för pokergemenskapen.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.