Press ESC to close

Stor prispott lockar till EAPT Grand Final i maj

Källa: Pokernews

I maj månad kommer EAPT Grand Final att äga rum i Norra Cypern, som en del av det större Mediterranean Poker Party. Med en garanterad prispott på hela $2 miljoner, är förväntningarna höga inför evenemanget.

Matthew Pitt, Senior Editor på PokerNews, förutspår en spännande turnering: ”EAPT har blivit starkare och starkare under de senaste åren, och saker kommer att explodera i Norra Cypern denna maj.” Evenemanget kommer att dra till sig tidigare mästare som Lorenzo Di Blasi, samt en mängd satellitvinnare som bidrar till en ökad konkurrens.

EAPT Cypern, med en imponerande garanti på $500,000, kommer också att spelas under samma period. Detta evenemang, tillsammans med EAPT Grand Final, förväntas locka pokerentusiaster från hela världen.

MPP Main Event står inte långt efter med en garanterad prispott på $5 miljoner. Pitt kommenterar vidare: ”Tack vare tillströmningen av satellitvinnare finns det varje chans att 2024 års MPP Main Event kommer att vara en av de mjukaste $5K live-evenemangen på livepokerturneringskalendern.”

GGPoker bidrar till händelsen genom att garantera 50x $10,000 paket via sina Flight to MPP-turneringar, vilket ökar tillgängligheten för spelare att delta i evenemanget. Över 250 spelare har redan vunnit sina platser via satelliter, vilket indikerar en hög deltagarnivå.

PokerNews kommer att rapportera live från händelsernas centrum, där spelare kommer att tävla om de eftertraktade prispotterna och titlarna. Med buy-ins på $2,200 för EAPT Grand Final och $1,100 för EAPT Cypern, är det tydligt att maj månad kommer att bli en het månad för livepoker.

Mediterranean Poker Party 2024: Spelschema och Evenemang

Mediterranean Poker Party 2024 erbjuder en mångfald av pokerupplevelser vid Medelhavets kust—från Texas Hold’em-turneringar till VIP-fester. Spelare kan förvänta sig dagliga turneringar, high roller-evenemang och satellitkval till huvudevenemanget.

  • Plats: Lyxigt resort vid Medelhavskusten
  • Huvudevenemang: Garanterad prispott på $1 miljon
  • Evenemang: Texas Hold’em-turneringar, cash games, VIP-fester, high roller-evenemang, satellitkval
  • Onlinekval: Möjligheter att vinna paket för deltagande

Med en prispott som tidigare överskridit $3 miljoner och över 500 deltagare vid föregående event, står MPP 2024 som en lysande juvel i pokerkalendern. Engagemanget och passionen för spelet blomstrar här, där nybörjare och proffs samlas för att testa sin skicklighet och tur.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.