Press ESC to close

Stephen Chidwick triumferar i EPT Paris-turnering

Källa: Pokernews

Stephen Chidwick har säkrat förstaplatsen i den första av sex €25,000 NL Hold’em-turneringarna vid European Poker Tour (EPT) i Paris 2024. Efter en utdragen kamp som sträckte sig över 14 timmar, stod Chidwick som segrare och kammade hem €389,820.

Turneringen drog till sig 38 deltagare och genererade en prispott på imponerande €1,199,520. Chidwick, som är känd för sin skicklighet vid pokerborden, ställdes mot Adrian Mateos i en avgörande heads up-duell. Enligt PokerNews var det en strid som avgjordes snabbt, där Chidwick besegrade Mateos efter endast en hand.

Bland de tävlande fanns flera namnkunniga spelare, inklusive Jesse Lonis och Mike Watson, som båda lyckades ta sig till de sju prispengar-placeringarna. Turneringen var fylld av dramatik med många oväntade utslagningar, även bland de mest erfarna spelarna.

EPT Paris 2024 har redan visat sig vara en scen för intensivt spel och oförglömliga ögonblick inom poker. Med flera turneringar kvar att spela, fortsätter spänningen att byggas upp i den franska huvudstaden.

Stephen Chidwick: Pokerprofil i strålkastarljuset

Stephen Chidwick, pokerproffs och mästare på filten, har nyligen lagt till en triumf i EPT Paris till sin redan imponerande meritlista. Med en metodisk skicklighet och psykologisk skärpa har han etablerat sig som en av spelets giganter.

  • All Time Money List Nuvarande Rank: 4:e plats
  • All Time Money List Bästa Rank: 3:e plats
  • Global Poker Index Ranking: 9:e plats
  • Popularitetsranking: 9:e plats
  • Senaste Turneringar:
  • EPT Paris, Frankrike, 16-Feb-2024: €389,820
  • PokerGO Cup, USA, Feb-2024: $55,000 och $31,500
  • PokerGO Cup, USA, Jan-2024: $107,900 och $55,625

Med en ständigt växande prispott och en plats i pokertoppen fortsätter Chidwick att vara en spelare att räkna med. Hans närvaro vid borden är en garant för spänning och högklassigt spel.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.