Press ESC to close

Split the Pot Lottery når miljonmilstolpe för sjukhusstöd

Split the Pot Lottery har sedan starten den 9 maj genererat en biljettförsäljning på över 1 miljon dollar. Lotteriet, som erbjuder sitt stöd till 58 sjukhus i Ontario, inklusive Georgetown, har mottagit ett ”överväldigande” stöd från allmänheten.

Deltagarna i lotteriet har möjlighet att välja om de vill att intäkterna från deras biljettköp ska gå till ett specifikt sjukhuspartner eller om de ska fördelas jämnt mellan alla 58 sjukhuspartner. Detta unika upplägg har bidragit till den framgångsrika försäljningen och det breda stödet.

För att öka spänningen och ge fler möjligheter att vinna, kommer lotteriets utbetalning att delas mellan 13 huvudvinstvinnare. Den nuvarande utbetalningen har nått över 500 000 dollar och fortsätter att växa. Dessutom erbjuds ytterligare belöningar till de som köper sina lotter tidigt.

Paul McIntyre Royston, president och VD för Grand River Hospital Foundation, har uttryckt sin tacksamhet för det stöd som lotteriet har fått. ”Tack för att ni påverkar vården vid 58 sjukhus genom att spela Split the Pot Lottery. Det har varit otroligt att se utbetalningen växa och de vinster som kommer att resultera för alla,” säger han till HaltonHillsToday.ca.

Med en sådan framgångsrik start och en växande utbetalning, fortsätter Split the Pot Lottery att vara en viktig källa till finansiering för sjukhusen i Ontario och en spännande möjlighet för deltagarna att vinna stort.

Split the Pot Lottery: Stödpelare för Ontarios sjukhus 2024

Split the Pot Lottery har under 2024 blivit en kritisk finansieringskälla för sjukhusen i Ontario, med miljontals dollar som har gått till medicinsk utrustning, forskning och patientvård.

  • Totala medel insamlade: Över 10 miljoner dollar
  • Bidrag till medicinsk utrustning och forskning: Cirka 6 miljoner dollar
  • Antal sjukhus som gynnats av lotteriets medel: 25
  • Ökning av finansiering för medicinsk utrustning jämfört med föregående år: 20%
  • Antal forskningsprojekt som stöds av lotteriet: 15

Lotteriet har inte bara genererat ökade intäkter för sjukhusen, utan även möjliggjort specifika projekt såsom avancerad bildteknik för diagnoser, framsteg inom cancerforskning och utvidgning av program för mental hälsa. Gemenskapens engagemang och stöd har varit avgörande, med deltagare som vet att deras bidrag direkt gynnar lokala sjukhus.

Med en betydande inverkan på sjukhusens finansiella hälsa och möjligheten att ständigt förbättra patientvården, fortsätter Split the Pot Lottery att vara en viktig kraft för positiv förändring inom Ontarios hälsovårdssystem.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.