Press ESC to close

Spänningen stiger inför WSOPC UK Main Events avslutning

Källa: Pokernews

Med endast 12 spelare kvar av de ursprungliga 462 deltagarna, närmar sig WSOPC UK Main Event sitt klimax. Finalbordet, som kommer att sändas live för pokerentusiaster världen över, lovar en intensiv uppgörelse om den prestigefyllda WSOP Circuit-ringen och ett förstapris på £97,500.

Paul Allen, som tidigare har visat sin skicklighet vid pokerborden, står i täten med en markerstack på 4,305,000. Hans erfarenhet och tidigare vinster gör honom till en av favoriterna att ta hem titeln.

De återstående spelarna har redan säkrat en garanterad vinst på minst £5,000, men alla ögon är riktade mot den större prispotten och äran som följer med att vinna huvudevenemanget. Finalbordets action kommer att streamas via DTDPlayer, vilket ger fans en chans att följa dramatiken från Dusk till Dawn kasinot.

WSOPC UK Main Event: Historiska Höjdpunkter

Matthew Gray, en osannolik mästare, gick från en av de minsta stackarna till att vinna WSOPC UK Main Event och £100,000. Turneringen lockade 439 spelare och skapade en prispott på £500,000.

  • Föregående Vinnare: Matthew Gray
  • Andraplats: Hong Pham, £64,500
  • Tredjeplats: Jonathan McCann, £45,500
  • Totalt antal spelare: 439
  • Prispott: £500,000
  • Betydande ögonblick: Gray’s otroliga comeback; Pham dominerade finalbordet men slutade tvåa.

Medan årets turnering närmar sig sitt slut, reflekterar vi över tidigare triumfer. Spelare och fans väntar med spänning på vem som kommer att skriva nästa kapitel i WSOPC UK Main Events rika historia.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.