Press ESC to close

Spänning på WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown

Källa: Pokernews

I Hollywood, Florida, har WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown Championship dragit igång med en händelserik första dag. Turneringen, som har en inköpsavgift på $3,500 och en garanterad prispott på $3 miljoner, lockade en stor skara på 945 deltagare under Dag 1a.

Av dessa har 298 spelare säkrat sin plats till Dag 2. I täten hittar vi Eider Da Cruz från Brasilien som ackumulerat en imponerande stack på 505,500, vilket placerar honom i en stark position inför fortsättningen av turneringen.

Bland de som deltog under den första startdagen märktes flera välkända ansikten inom pokervärlden, däribland Dylan Linde och Erik Seidel. Även spelare som kvalificerat sig via ClubWPT fanns representerade vid borden.

Turneringen är långt ifrån över, med en ytterligare startdag, Dag 1b, som väntar runt hörnet. Denna dag förväntas följa samma struktur som Dag 1a och ge fler spelare chansen att kämpa om titeln.

PokerNews rapporterar live från evenemanget och ger uppdateringar om turneringens gång. ”Nästan hela balsalen på Seminole Hard Rock fylldes upp på fredagseftermiddagen när hundratals spelare gjorde sig på väg till sina platser i mästerskapshändelsen,” rapporterar en artikelkälla till PokerNews. För de som inte kan närvara finns även liveuppdateringar tillgängliga på WPT:s webbplats.

Med en fortsättning som lovar mer action och spänning, håller pokerentusiaster världen över ögonen på Seminole Hard Rock för att se vem som kommer att ta hem titeln och den eftertraktade prispotten.

Tidigare mästare i WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown

WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown är en av pokerkalenderns mest efterlängtade turneringar. Med en historia av framstående vinnare har turneringen cementerat sin status som en prestigefylld händelse.

  • 2019 Mästare: Scott Margereson
  • 2018 Mästare: Tony Sinishtaj
  • 2011 Mästare: Taylor von Kriegenbergh

Turneringen lockar pokereliten från hela världen och har genom åren krönt spelare som Margereson, Sinishtaj och von Kriegenbergh som mästare. Deras triumfer är inte bara en testament till deras skicklighet utan också till turneringens stora betydelse.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.