Press ESC to close

Spänning i 888poker XL Winter Series när Mystery Bounty närmar sig

Källa: Pokernews

888poker XL Winter Series andra stora dragplåster, Mystery Bounty-turneringen, har ett inköp på $162 och lovar en pott på hela $200,000. Trots detta har anmälningarna hittills varit få; endast 347 spelare har registrerat sig, vilket är betydligt färre än de 1,333 som krävs för att nå den garanterade summan.

Turneringen, som är en del av den pågående XL Winter Series, har erbjudit femton Day 1s mellan den 19:e och 22:a januari. Spelarna som tar sig vidare från dessa inledande dagar kommer att fortsätta kampen på Day 2 den 22:a januari, med finalbordet som spelas den följande dagen.

Enligt PokerNews så innebär det låga antalet deltagare att ”Varje av de slutförda flygningarna har hittills i genomsnitt endast 52 spelare, vilket innebär att allt pekar mot en betydande överlägg för 888poker, och det betyder mer värde för spelarna.” Denna överlägg kan innebära att spelarna får en större chans att vinna del av den garanterade potten.

Från och med Day 2 introduceras mysteriebounties, där spelarna har chansen att vinna priser upp till $20,000. ”En lycklig spelare kommer att slå ut en motståndare, öppna sitt mysteriebountykuvert och avslöja en kontantvinst på $20,000!” rapporterar PokerNews om den spännande möjligheten som väntar deltagarna.

Med en startstack på 12,000 chips leder för närvarande ’Kuperbb1’ från Argentina med 201,755 chips. Med flera dagar kvar att spela och stora priser på spel, är det fortfarande öppet för pokerentusiaster att delta och ta del av den spänning som Mystery Bounty-turneringen erbjuder.

Insikter: 888poker XL Winter Series

888poker XL Winter Series – en turneringsserie som lockar med över $2 miljoner i garanterade prispengar. Huvudevenemanget, med en inträdesavgift på $888, stoltserar med en miljon dollar i garanterad pott och spännande Mystery Bounty-utmaningar.

  • Datum för serien: 14 januari – 30 januari
  • Antal event: 35
  • Sammantagna garanterade prispengar: $2 miljoner
  • Huvudevenemanget: $1 miljon garanterat, inköp $888
  • Mystery Bounty-belöningar: $10,000, $25,000, $50,000, $100,000
  • XL Winter #20: Inköp $162, garanterad pott $200,000
  • Event #35: Inköp $25, garanterad pott $100,000
  • Live-streaming: Finalborden streamas på 888pokers Twitch-kanal
  • Sociala medier: Biljettutdelningar och interaktion via 888pokers kanaler
  • Satellitturneringar: Kvalificera dig för stora event till reducerat pris

Med dessa siffror som fond – en värld av möjligheter öppnar sig för pokerspelare. Från satellitkval till huvudevenemangets höga insatser, erbjuder 888poker XL Winter Series något för varje nivå av spelentusiasm.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.