Press ESC to close

Softswiss Game Aggregator lanserar ny funktion för live-spelsturneringar

Softswiss Game Aggregator har nyligen utvidgat sitt erbjudande med lanseringen av live-spelsturneringar genom sin Tournament Tool. Denna nya funktion ger operatörer möjlighet att skräddarsy turneringar för olika spelarsegment, inklusive de som föredrar live-spel som blackjack, roulette och poker.

Operatörerna har nu flexibiliteten att välja vilka kasinon och länder som ska delta i turneringarna, samt vilka spel som ska ingå, genom att använda sökfunktionen för spel eller leverantörsfiltret i back office. Detta innebär att turneringar kan anpassas för att passa specifika marknader och spelarpreferenser.

En intressant aspekt av denna uppdatering är att live-spelsturneringar och slotsturneringar kan köras parallellt, vilket öppnar upp för möjligheten att även arrangera mixade turneringar. Tournament Tool har dessutom ett intuitivt gränssnitt direkt i spelet som underlättar kommunikationen om pågående kampanjer och visar en leaderboard-widget för spelarna.

Tatyana Kaminskaya, chef för Softswiss Game Aggregator, framhäver att företaget är engagerat i att utveckla funktioner som svarar mot kundernas behov. ”Vi övervakar noggrant marknaden och analyserar våra kunders feedback för att utveckla funktioner som möter deras behov,” säger Kaminskaya. Hon tillägger att de planerar att utöka spelutbudet i framtiden för att tillgodose ett ännu bredare spektrum av spelarsegment.

Softswiss Game Aggregator: Tillväxt och Marknadspåverkan 2024

Softswiss Game Aggregator har under de senaste åren upplevt en markant tillväxt och förväntas ha en betydande inverkan på marknaden till 2024. Med en strategisk expansion och förnyelse av spelportföljen har företaget stärkt sin position inom online gaming-industrin.

  • Nya Marknader: Expanderat till 5 nya marknader under föregående år.
  • Spelportfölj: Ökat med 200 nya spel under det senaste kvartalet.
  • Strategiska Partnerskap: 10 ledande spelutvecklare har ingått samarbete.
  • Förväntad Marknadspåverkan: Prognoser pekar på att företaget kommer att inneha 15% av marknadsandelen till 2024.

Expansionen och de nya partnerskapen har varit nyckelfaktorer för Softswiss Game Aggregators framgångar. Företagets framsteg speglar en dynamisk sektor där innovation och anpassningsförmåga är avgörande.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.