Press ESC to close

Soft2Bet stärker sin internationella personal med skräddarsydd utbildning

Soft2Bet, en aktör inom iGaming-branschen, har inlett ett samarbete med iGaming Academy för att erbjuda en anpassad utbildningslösning för sin globala personalstyrka. Detta strategiska drag syftar till att förbättra kunskapen inom kritiska områden som efterlevnad, ansvarsfullt spelande, penningtvätt och sportintegritet.

Elisabeth Isaksson, Head of Regulatory and Compliance på Soft2Bet, betonar vikten av utbildningsplattformen: ”iGaming Academys utbildningsplattform och kurser underlättar inte bara flerjurisdiktionell utbildning samtidigt som de minskar repetitivt lärande, utan erbjuder också sömlöst stöd för uppladdning av policyer och ytterligare utbildningsmaterial.”

Samarbetet inleddes med fokus på efterlevnadsutbildning men har snabbt utvecklats till ett omfattande program som täcker hela företagets behov. Soft2Bet har integrerat iGaming Academys AML och RG Plug-in Solution för att skapa en utbildningsstruktur som uppfyller de specifika kraven i olika jurisdiktioner.

Rebeka Mizzi, Commercial Director på iGaming Academy, uttrycker sin entusiasm över partnerskapet: ”Det är ett nöje att arbeta med ett så välrenommerat och spännande företag. Soft2Bets åtagande för personalutveckling och utbildning syns i hur de använder vår plattform för att skapa ett centraliserat kunskapscentrum för hela sin verksamhet.”

Genom att använda en centraliserad utbildningsplattform kan Soft2Bet effektivt hantera och spåra utbildningskrav över olika jurisdiktioner. Plattformen stödjer även ledare i att identifiera kunskapsluckor och följa upp lärandeanalytik, vilket är avgörande för personalens utveckling och företagets långsiktiga framgång.

Soft2Bet: Global expansion och utmaningar

Soft2Bet, en växande aktör inom iGaming-branschen, har tagit stora kliv på den internationella arenan med nya licensgodkännanden och expansionsplaner. Med en strategisk blick mot både etablerade och uppåtgående marknader, står företaget inför en dynamisk tillväxtfas.

  • Europa: Nyetableringar i Grekland och Rumänien med varumärkena elabet.gr och Don.ro.
  • Nordamerika: Sista steget för licens i Ontario, Kanada—spel lanseras innan årets slut.
  • Latinamerika: Fokus på marknadsanpassning i Brasilien, Argentina och Colombia.
  • USA: Utmaningar med en splittrad regleringsmiljö—strategier utforskas.

Med en global personalstyrka som stärks genom skräddarsydd utbildning, är Soft2Bet rustade för att navigera i en komplex och föränderlig internationell regleringslandskap. Företagets framtid ser ljus ut, med en tydlig plan för att bemästra både de möjligheter och hinder som världsmarknaden erbjuder.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.