Press ESC to close

Soft2Bet satsar på iGaming-innovation med ny miljonfond

Källa: Prnewswire

Soft2Bet, en framstående aktör inom iGaming-industrin, har nyligen introducerat en innovationsfond vid namn ’Soft2Bet Invest’. Fonden syftar till att stödja entreprenörer som är aktiva inom iGaming och casual gaming, och därmed främja fortsatt nyskapande inom branschen.

”Disruption, innovation, revolutionär, visionär – alla är ord som ofta, ibland på ett lämpligt sätt, ibland på ett mindre lämpligt sätt, används för att beskriva företag som arbetar inom iGaming. Vad de däremot avslöjar är den ambition och det driv som har varit kännetecknande för denna bransch sedan dess tidigaste dagar för nästan 25 år sedan,” säger Uri Poliavich, grundare och VD för Soft2Bet, till https://www.prnewswire.com/news-releases/soft2bet-lanserar-innovationsfonden-soft2bet-invest-for-igaming-302183285.html.

Sedan starten 2016 har Soft2Bet vuxit stadigt, mycket tack vare Poliavichs fokus på innovation. Med ’Soft2Bet Invest’ öppnar företaget nu upp för investeringar i både tillväxtfas- och mogna företag som använder sig av ny teknik inom spelbranschen.

Fonden har en imponerande budget på 50 miljoner EUR och avser att investera mellan 500 000 och 1 000 000 EUR i varje utvalt projekt. Detta är ett tydligt tecken på företagets engagemang för att driva branschen framåt.

Entreprenörer som är intresserade av att få del av denna satsning uppmuntras att presentera sina idéer vid den kommande iGB Live!-mässan i Amsterdam. Där kommer möjligheter till samarbete och finansiering att diskuteras.

Soft2Bet: Spelindustrins Innovatör

Soft2Bet, grundat 2016, har på kort tid blivit en drivande kraft i online spel- och bettingindustrin. Med en snabb tillväxt och expansion erbjuder företaget ett brett utbud av spelprodukter och tjänster till en global kundbas.

  • Grundat: 2016
  • Tillväxt: Snabb expansion sedan start
  • Tjänster: Online spelprodukter och bettingtjänster
  • Räckvidd: Global kundbas
  • Nyskapande: Lansering av ’Soft2Bet Invest’ för att främja innovation inom iGaming
  • Investeringsbudget: 50 miljoner EUR
  • Projektfinansiering: 500 000 – 1 000 000 EUR per projekt

Med ’Soft2Bet Invest’ tar företaget ett stort kliv framåt för att fortsätta att vara en pionjär inom iGaming. Genom att backa innovativa projekt, stärker de sin position som en central aktör för framtidens spelupplevelser.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.