Press ESC to close

Sista chansen att kvalificera sig för WPT Global Winter Classic

Källa: Pokernews

”WPT Global Winter Classic Main Event närmar sig med stormsteg och erbjuder pokerspelare en sista chans att kvalificera sig online”, meddelar en artikelkälla till PokerNews. Det prestigefyllda huvudevenemanget, som äger rum på Playground Poker Club i Montreal, Kanada, lockar med en garanterad prispott på hela $500,000.

För de som drömmer om att delta i Main Event, men som ännu inte säkrat sin plats, finns det goda nyheter. Den sista satelliten, med en inköpsavgift på endast $93.50, ger spelare möjligheten att vinna en av minst tio garanterade platser till huvudevenemanget. Denna avgörande satellit äger rum den 28 januari.

Huvudevenemanget, som har en inköpsavgift på $1,150, är inte bara en chans att vinna stora pengar, utan också en möjlighet att uppleva spänningen i ett livepoker-event. Med tre startflygningar och en struktur som inkluderar en stor blind ante och en 30-sekunders Action Clock, är det designat för att hålla tempot högt och spänningen vid liv. Spelare som klarar sig till Dag 2 kan dessutom se fram emot längre 45-minuters nivåer och garanteras en minsta kontantvinst.

För de som är intresserade av att delta i WPT Global Winter Classic Main Event, är det nu hög tid att agera. Med en kombination av online-satelliter och live-action, är detta en händelse som lockar pokerspelare från hela världen.

WPT Global Winter Classic: Huvudevenemangets Struktur

WPT Global Winter Classic i Montreal kombinerar online- och livepoker, med en mångfald av turneringar och en huvudhändelse med en garanterad prispott på $500K. Spelarna har en unik chans att möta WPT Global Ambassadors i ett MeetUpGame.

  • Datum för festivalen: 24 januari – 4 februari
  • Huvudevenemanget: $500K GTD, 1–4 februari
  • Online-satelliter: Pågått sedan 3 januari
  • MeetUpGame: Med WPT Global Ambassadors, 31 januari
  • Huvudevenemangets inköp: $1,150
  • Online-satelliternas lägsta inköp: Så lite som $9.35

Med en rik lineup av händelser som tilltalar olika pokerentusiaster, är WPT Global Winter Classic en festival som inte bara erbjuder spänning vid borden, utan också chansen att nätverka med pokerproffs.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.