Press ESC to close

SiGMA Group expanderar inom iGaming-utbildning

Källa: Focusgn

SiGMA Group har nyligen förvärvat en majoritetsandel i iGaming Academy, en ledande aktör inom yrkes- och efterlevnadsutbildning för spelindustrin. Med över 60 000 spelprofessionella som årligen utbildas i mer än 25 jurisdiktioner, markerar förvärvet en strategisk utvidgning av SiGMA Groups globala utbildningserbjudande.

”Förvärvet kommer vid en perfekt tidpunkt för oss,” säger Eman Pulis, grundare av SiGMA Group. Han betonar vikten av att möta industrins växande behov av talang och regulatorisk förståelse, särskilt i ljuset av nya marknader som regleras.

iGaming Academy, som kommer att fortsätta sin verksamhet under den nuvarande ledningsstrukturen med Jaime Debono vid rodret, planerar att etablera ett nytt kontor på Cypern. Detta steg är avsett att stärka företagets onlineutbildning och innehållsutveckling.

Robert Dowling, VD för The Conexus Group, försäkrar att iGaming Academy kommer att fortsätta leverera utbildning av hög kvalitet. ”Vi är övertygade om att detta strategiska förvärv av SiGMA kommer att tillåta iGaming Academy att expandera och förbättra sitt tjänsteutbud,” tillägger han.

Detta förvärv är tänkt att komplettera SiGMA Groups nuvarande portfölj och integrera branschutbildning i deras evenemang och nätverk, vilket ytterligare befäster deras position som en central spelare inom iGaming-utbildning globalt.

SiGMA Group förvärvar iGaming Academy

SiGMA Group stärker sin position inom iGaming-industrin genom förvärvet av iGaming Academy 2024—ett strategiskt drag som utvidgar deras utbildnings- och träningstjänster.

  • Förvärvsår: 2024
  • Inblandade företag: SiGMA Group, iGaming Academy
  • Förvärvets inverkan: Utökning och förstärkning av utbildnings- och träningstjänster inom iGaming-industrin
  • Förväntad effekt på iGaming-utbildning: Betydande förbättring av erbjudanden
  • Potentiella fördelar för iGaming Academy: Tillgång till ett bredare nätverk och ökade möjligheter för tillväxt och utveckling

Förvärvet förväntas inte bara förbättra iGaming Academys utbildningsutbud, utan också bredda deras räckvidd och tillväxtpotential. SiGMA Groups resurser och expertis kommer att integreras för att ytterligare befästa deras roll som en tongivande aktör i iGaming-utbildningssektorn.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.