Press ESC to close

Shahid Kapoor frontar PokerBaazis nya drag

Källa: Mykhel

PokerBaazi, Indiens ledande plattform för Poker, har nyligen lanserat en nyskapande varumärkeskampanj med Bollywood-ikonen Shahid Kapoor i spetsen. Kampanjen, som går under namnet ’Tu Poker Khelta Hai Kya?’, syftar till att belysa likheterna mellan vardagliga färdigheter och de som krävs för att bemästra Poker.

”Tu Poker Khelta Hai Kya?” är inte bara en fråga utan även en jämförelse mellan de dagliga färdigheterna som indier använder och de som är nödvändiga vid pokerspel. Kampanjen, som sammanfaller med den populära Indisk Premier League, kommer att få ytterligare exponering genom en omfattande utomhusreklamkampanj över hela Indien.

Navkiran Singh, grundare och VD för Baazi Games, har uttalat sig om Pokers natur och dess koppling till den indiska befolkningens inneboende färdigheter. Enligt Singh är Poker en ”tanke sport som kräver specifika färdigheter, många av vilka är inneboende hos den indiska befolkningen.”

Den senaste upplagan av National Poker Series India, som ägde rum 2024, vittnar om spelets växande popularitet i landet. Med över 2,3 lakh deltagare från 23 olika delstater och en imponerande utdelning av 450 Pokermedaljer, har serien visat en remarkabel årlig tillväxt på 80%. Dessa siffror pekar på en framtid där Poker kan komma att ses som en alltmer accepterad och uppskattad färdighet i Indien.

Shahid Kapoor: PokerBaazis ansikte utåt 2024

Shahid Kapoor, Bollywood-stjärnan, frontar PokerBaazi i en storstilad kampanj för att locka spelentusiaster. Med sin karisma och breda fanbas, Kapoor är det perfekta valet för att höja varumärkets profil.

  • Roll: Brand Ambassador för PokerBaazi 2024
  • Syfte: Öka medvetenheten och engagemanget för plattformen
  • Strategi: Använda Kapoors popularitet för att nå en bredare publik
  • Aktiviteter: Deltagande i reklamkampanjer och evenemang

Kapoor och PokerBaazi siktar på att omdefiniera onlinepokerscenen i Indien, med en kampanj som väver samman spelglädje och skicklighet.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.