Press ESC to close

RubyPlay förstärker sin globala närvaro genom nytt avtal

RubyPlay, en framstående aktör inom utveckling av slotspel, har nyligen ingått ett strategiskt partnerskap med EveryMatrix, en tjänsteleverantör som betjänar över 300 globala varumärken inom iGaming-sektorn. Dr. Eyal Loz, CPO för RubyPlay, uttrycker optimism kring det nya samarbetet: ”Partnerskapet kommer att vara ömsesidigt fördelaktigt och kommer utan tvekan att höja spelupplevelsen för spelarna.”

EveryMatrix, känd för sina omfattande online-lösningar inom sportspel, kasino, betalningar och affiliatehantering, har nyligen blivit den första iGaming-leverantören att erhålla WLA Safer Gambling Certification, vilket understryker företagets engagemang för säkrare spel.

RubyPlay, med ett imponerande utbud av över 80 interaktiva slots, ser detta partnerskap som en möjlighet att ytterligare expandera och växa sitt varumärke. Företaget har även etablerat samarbeten med Sportingtech och Pokerstars i syfte att stärka sin position på den europeiska marknaden och utöka sitt inflytande i LatAm-regionen.

RubyPlay och EveryMatrix: Partnerskapet som formar iGaming

I en dynamisk fusion mellan två kraftpaket inom iGaming, har RubyPlay och EveryMatrix ingått ett partnerskap som lovar att revolutionera spelupplevelsen globalt. Genom att integrera RubyPlays slots i EveryMatrixs plattform SlotMatrix, öppnas nya dörrar för spelentusiaster.

  • Partnerskapets kärna: RubyPlays slotspel blir tillgängliga på EveryMatrixs SlotMatrix.
  • Synergi: Ökat spelutbud för globala operatörer; förbättrad spelupplevelse.
  • Ledande röster: Dr. Eyal Loz (RubyPlay) och Amund Stensland (EveryMatrix) delar en vision om innovation och tillväxt.
  • Framträdande titlar: Immortal Ways Diamonds, Diamond Explosions 7s, Mayan Cache.
  • EveryMatrixs räckvidd: Tjänar över 300 globala varumärken.
  • Marknadsdata: Portugal Q4 2023 online spelintäkter: €227,4 miljoner; Sverige upplever en minskning på 1,2% till SEK 27,13 miljarder.

Detta partnerskap markerar en milstolpe för båda företagen, med potential att skapa vågor i iGaming-industrin och erbjuda spelare en oöverträffad portfölj av spelalternativ.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.