Press ESC to close

Rockin The Harbor Poker Run återvänder med nya överraskningar

Rockin The Harbor Poker Run, den årliga kraftbåtstävlingen, är redo att skära genom vågorna i Baltimore’s Inner Harbor och Chesapeake Bay den 21-23 juni. Evenemanget, som nu går in i sitt fjärde år, lockar båtägare med en blandning av tävling och festligheter.

”Det nya för i år är två nya kortstopp och en tvådagars bryggfest,” säger Jimmy Jernigan, en av arrangörerna, till Speed on the Water. Dessa tillägg förväntas ge en extra dimension till den redan populära händelsen. Jernigan betonar även den unika upplevelsen som bryggfesten erbjuder: ”Bryggfesten är verkligen grejen, helt klart. Stadens bakgrund är så fantastisk.”

Med cirka 50 båtägare redan anmälda och fler förväntade, ser evenemanget ut att bli en succé. Förra året registrerades 80 båtar, men 10 drabbades av mekaniska problem och kunde inte delta. För att underlätta för deltagarna har arrangörerna reserverat ett block av rum på Baltimore Waterfront Marriott till ett reducerat pris, men priser kommer att stiga efter den 31 maj, enligt evenemangets webbplats.

För de som är intresserade av att delta eller sponsra, finns det fortfarande möjligheter att ansluta sig till festligheterna. Med start från East Harbor Marina, är Rockin The Harbor Poker Run ett evenemang som kombinerar höghastighetsadrenalin med social samvaro vid vattnet.

Rockin The Harbor Poker Run 2024: En helg av höghastighetsnöje

Den efterlängtade Rockin The Harbor Poker Run 2024 är snart här, med ett fullspäckat schema av fartfyllda tävlingar, livemusik och aktiviteter för båtentusiaster. Deltagarna kan se fram emot en helg där de kan vinna priser och njuta av den pittoreska hamnmiljön.

  • Datum: Specifikt datum meddelas
  • Plats: Hamnen
  • Aktiviteter: Poker run, livemusik, olika båtaktiviteter
  • Priser: Incitament för vinnare av poker run

Med en blandning av tävling och festligheter, erbjuder evenemanget en unik upplevelse för alla deltagare. Hamnens natursköna omgivningar och attraktioner kommer att agera som en perfekt kuliss för helgens äventyr.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.