Press ESC to close

Raketech säljer amerikansk verksamhet för miljonbelopp

Källa: Borsvarlden

Raketech, ett företag inom iGaming-sektorn, har nyligen tecknat ett avtal om försäljning av sin rådgivningsverksamhet i USA. Transaktionen uppgår till 2,25 miljoner dollar, vilket framgår av ett pressmeddelande från företaget.

Affären innebär att Raketech avyttrar en del av sin internationella portfölj, vilket kan tyda på en omstrukturering eller en ny strategisk inriktning för företaget. Detaljerna kring köparen eller de exakta villkoren för försäljningen har inte offentliggjorts.

Försäljningen av den amerikanska rådgivningsverksamheten markerar en viktig händelse för Raketech, som tidigare har etablerat sig som en betydande aktör inom iGaming-branschen. Transaktionen kan ha en inverkan på företagets framtida verksamhet och position på den amerikanska marknaden.

Raketechs iGaming-strategi 2024

Raketechs blickar framåt med en marknadsstrategi för 2024 som stödjer sig på data-drivna insikter för att identifiera och satsa på nyckelmarknader, växa kundbasen och förstärka sin digitala närvaro.

  • Data-analys: Avancerad analytics för strategiska beslut.
  • Nyckelmarknader: Identifiering av lukrativa marknadssegment.
  • Kundtillväxt: Mål att förvärva 500,000 nya kunder.
  • Digital närvaro: $5 miljoner investering i digital marknadsföring och teknik.

Med en projicerad årlig tillväxt på 15% inom iGaming-sektorn och en målsättning att öka marknadsandelarna från 12% till 20%, står Raketech väl rustat för att möta framtiden. Gen Z och millennials är i fokus för 60% av de nya kundförvärvsinsatserna, en taktik som speglar företagets framåtblickande vision.

Raketech, nu i en omstruktureringsfas, har möjligheten att omforma sin amerikanska verksamhet i linje med denna framtidsinriktade strategi.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.