Press ESC to close

Raketech säkrar ny finansiering med Bank of Valletta

Källa: Borsvarlden

iGaming-företaget Raketech har ingått ett avtal med Bank of Valletta om en revolverande kreditfacilitet på 5 miljoner euro. Affären, som markerar en ny fas i Raketechs finansiella strategi, motsvarar ungefär 57 miljoner svenska kronor.

Denna finansiella manöver ger Raketech utökade möjligheter att agera på marknaden och möjliggör fortsatt tillväxt inom iGaming-sektorn. Bank of Valletta, som är en av de ledande bankerna på Malta där Raketech är baserat, tillhandahåller krediten som kommer att stärka företagets kapitalstruktur.

Detaljerna kring villkoren för kreditfaciliteten och hur Raketech planerar att använda de nya medlen har inte offentliggjorts. Transaktionen är dock ett tydligt tecken på förtroende från bankens sida och en indikation på Raketechs ställning på marknaden.

Raketechs tillväxtstrategi och ekonomiska framgångar

Raketech Group, känd för sin starka ekonomiska utveckling, satsar på en offensiv tillväxtstrategi. Genom att expandera på nya marknader och diversifiera sina produktutbud, stärker företaget sin marknadsposition.

  • Årlig intäktsökning: 20%
  • Ökning av lönsamhet: 15%
  • Nya tillgångsförvärv: 3 under de senaste sex månaderna
  • Fokusområden: Expansion till nya marknader; diversifiering av produkter
  • Innovation: Betydande investeringar i teknologi

Med en tydlig tillväxtstrategi som inkluderar förvärv av nya tillgångar, teknologiska innovationer och strategiska partnerskap, är Raketech väl rustat för framtiden. Kreditfaciliteten från Bank of Valletta är ytterligare ett steg i denna riktning, vilket ger företaget flexibilitet att agera snabbt på marknadsförändringar och kundbehov.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.