Press ESC to close

Punjab-kvinna vinner storvinst i Dubai-lotteri

Källa: English

En kvinna från Punjab firade sin bröllopsdag på ett ovanligt sätt genom att kamma hem en storvinst på $1 miljon i Dubai Duty-Free Millennium Millionaire-lotteriet. Payal, som valde att köpa sin lott online den 3 maj, använde pengar som hennes man hade gett henne för att göra detta möjligt.

Payal har varit en flitig deltagare i Dubai Duty-Free-lotteriet under de senaste 12 åren, där hon ofta valt nummer som har en speciell betydelse för henne och hennes familj. Det lyckosamma lott nummer 3337 förändrade hennes liv på parets 16:e bröllopsdag.

I en kommentar till vinsten sade Payal, ”Det är fortfarande för tidigt att bestämma. Men, vår prioritet är att säkra våra barns framtid – att ge dem en riktigt bra utbildning för ett bra liv.” Hon planerar att överraska sina 14-åriga tvillingar med nyheten om den oväntade förmögenheten.

Vinsten på motsvarande cirka 8,2 crore rupier kommer att lägga en solid grund för familjens framtid, där Payals huvudfokus är att säkra en kvalitativ utbildning för barnen.

Dubai Duty-Free Millennium Millionaire: En lotterisuccé sedan 1999

Sedan starten har Dubai Duty-Free Millennium Millionaire-lotteriet gjort många till miljonärer och fortsätter att locka deltagare från hela världen. Med sin kombination av stora kontantpriser och lyxbilar, är det inte bara en dröm för många, utan också en källa till välgörenhet.

  • Startår: 1999
  • Framträdande vinnarnationer: Indien och Storbritannien
  • Vinnarnas mångfald: Representanter från en mångfald av nationaliteter
  • Bidrag till välgörenhet: Ett lotteri med betydande social inverkan

Lotteriet, känt för sin generositet och sitt globala avtryck, fortsätter att vara en symbol för hopp och lycka för deltagare från olika hörn av världen. Dess bidrag till välgörande ändamål förstärker dess status som en ansedd och viktig händelse i lotterivärlden.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.