Press ESC to close

Powerball-jackpotten rullar över: Nästa vinstsumma avslöjad

Källa: Azcentral

Enligt en rapport från ”Arizona Republic” har ingen lyckats matcha alla sex nummer i Powerball-lotteriets dragning, vilket lämnade den uppskattade jackpotten på 78 miljoner dollar oåtkomlig. ”Ingen matchade alla sex nummer för den uppskattade jackpotten på 78 miljoner dollar,” meddelar Raphael Romero Ruiz, reporter för tidningen.

Den senaste vinnaren av Powerball-lotteriet i Florida säkrade en jackpott på 215 miljoner dollar den 6 maj, vilket bidrog till att jackpotten fortsatte att växa. Powerball och Mega Millions har under året erbjudit några av de största jackpottarna i USA:s lotterihistoria, med flera vinnare som placerar sig bland de tio högsta någonsin.

Trots att ingen vann den stora jackpotten under lördagens dragning den 18 maj, såldes en biljett i Kalifornien som gav en vinst på 1 miljon dollar. Med ett kontantvärde på 36,4 miljoner dollar, hade den uppskattade jackpotten för lördagen lockat många deltagare.

Förväntningarna är nu höga inför nästa Powerball-dragning som äger rum den 20 maj klockan 10:59 östlig tid. Jackpotten beräknas då ha vuxit till en uppskattad summa på 88 miljoner dollar, med ett kontantvärde på 41,4 miljoner dollar.

Lotterispelare i Arizona har möjlighet att köpa sina biljetter fram till 6:59 på dragningens dag. Dragningen kan följas live via lotteriets officiella webbplats eller lokala TV-stationer.

Powerball-jackpottar i historisk jämförelse

Artikeln belyser de största Powerball-vinsterna genom tiderna, med fokus på de mest betydande jackpottarna och deras inverkan på vinnarnas liv.

  • Historiska toppvinster: Analyserar de fem största Powerball-jackpottarna.
  • Vinsternas påverkan: Utforskar hur livet förändrats för vinnarna.
  • Statistik och trender: Visar på Powerball-jackpottarnas tillväxt över åren.
  • Rekordbrytande belopp: Presenterar fakta om rekordhöga jackpottar och antalet personer som blivit miljonärer över en natt.

Med en utveckling som visar på allt större jackpottar, speglar Powerball-lotteriet en dröm om omedelbar rikedom och förändrar livet för de som vinner.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.