Press ESC to close

POKER FACE: En dans som speglar ungdomars inre strider

Källa: Mynewsdesk

Barbackas Danskompani tar sig an ungdomars inre kämpar genom dansföreställningen POKER FACE, som kommer att uppföras under Kulturnatt Kristianstad. Med en ensemble av 16 unga dansare, utforskar föreställningen djupa teman som ångest, kärlek, självförtroende och de krav som samhället ställer på prestation.

Föreställningen, som involverar publiken i en emotionell resa, är resultatet av ett kreativt samarbete där dansarna själva har varit medskapande. POKER FACE är inte bara en dansuppvisning, utan en spegling av de känslor och utmaningar som många unga människor står inför idag.

Den 24 och 25 maj kommer Kristianstads teater att vara värd för POKER FACE, där besökare kan förvänta sig en 80 minuter lång föreställning. Rekommenderad ålder för publiken är från 7 år, vilket öppnar upp för en bred publik att ta del av denna unika upplevelse.

För de som önskar bevittna denna tankeväckande dansföreställning, är biljetter tillgängliga för bokning via Barbackas reception. Det finns även möjlighet att köpa biljetter på plats i teatern, i mån av tillgänglighet.

Barbackas Danskompani: En dansresa i tiden

Sedan grundandet 2005 har Barbackas Danskompani berikat scenkonsten med nyskapande och berörande dansverk. Med över 15 producerade verk och 50+ internationella framträdanden, har kompaniet cementerat sin plats inom den samtida dansens värld.

  • Grundat: 2005 av koreografen Anna Barbacka
  • Betydande verk: ’Rhythm of the City’ (Lincoln Center, New York), ’Ephemeral Beauty’ (Best Choreography, Edinburgh Fringe Festival)
  • Utmärkelser: 8, inklusive Best Choreography vid Edinburgh Fringe Festival
  • Internationella framträdanden: Över 50
  • Innovativa inslag: Samtida dans, performance art

Med POKER FACE fortsätter Barbackas Danskompani sin tradition att spegla samtidens röster och känslor genom dans. Föreställningen är en hyllning till ungdomars inre strider och ett nytt kapitel i kompaniets historia av inflytelserika och prisbelönta produktioner.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.