Press ESC to close

Play’n GO och Betsson i nytt samarbete

Källa: Yogonet

Play’n GO, en framstående leverantör av spelinnehåll, har ingått ett partnerskap med Betsson för att utöka sin närvaro på den spanska iGaming-marknaden. Detta samarbete innebär att Betssons spelare i Spanien nu kommer att få tillgång till en rad populära spel från Play’n GO, inklusive titlar som ”Book of Dead”, ”Reactoonz” och ”Star Joker”.

Företagen delar en gemensam vision om en säker och hållbar spelindustri, vilket har varit en drivande faktor i deras beslut att samarbeta. ”Detta tillkännagivande signalerar Play’n GO:s fortsatta engagemang för hållbar tillväxt inom industrin på varje reglerad marknad runt om i världen,” framhålls i ett pressmeddelande.

Michele Stefanelli, försäljningsledare för LATAM och södra Europa på Play’n GO, uttrycker sin entusiasm över partnerskapet: ”Vi är glada att kunna bekräfta detta partnerskap med Betsson i Spanien och ser fram emot att dela våra spel i världsklass med deras spelare.”

Från Betssons sida välkomnar Miguel Gener, chef för Spanien på Betsson, Play’n GO:s spel med öppna armar: ”Vi är entusiastiska över att välkomna klassiska spel som Book of Dead till vår portfölj, och vi är övertygade om att våra spelare kommer att njuta av hela Play’n GO:s spelkatalog.”

Detta partnerskap är inte bara en expansion för Play’n GO på den spanska marknaden, utan det förväntas också stärka båda företagens framgång i landet. Med en långsiktig satsning på reglerade marknader och en hållbar tillväxtstrategi ser framtiden ljus ut för både Play’n GO och Betsson i Spanien.

Play’n GO och Betssons expansionspartnerskap i Spanien

Play’n GO, en innovatör inom casinospel, och Betsson, en ledare på spelmarknaden, har utvidgat sitt samarbete i den växande spanska iGaming-sektorn. Partnerskapet syftar till att möta den ökande efterfrågan på online-spel i Spanien och förstärka båda företagens marknadsposition.

  • Marknadstillväxt: Betydande ökning av efterfrågan på online-spel i Spanien.
  • Integration av spelportfölj: Play’n GO:s spelutbud blir tillgängligt på Betssons plattform.
  • Strategiskt fokus: Förbättra marknadsandelar och intäktspotential för båda företagen.
  • Förväntade resultat: Projektioner pekar på en XX% ökning av intäkterna efter partnerskapets expansion.

Genom att kombinera Play’n GO:s omfattande spelportfölj med Betssons plattform, positionerar sig båda företagen för att kapitalisera på den spanska marknadens potential och möjligheter. Expansionen är mer än en affärsstrategi; den är ett steg mot en starkare och mer hållbar närvaro i den digitala spelvärlden.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.