Press ESC to close

PIN-UP Global driver på igaming-expansionen

I takt med att igaming-industrin siktar på att bredda sin globala närvaro, rapporteras en imponerande ökning av bruttospelintäkterna i online-sektorn till £6,5 miljarder i november 2023. Denna siffra markerar en betydande tillväxt jämfört med tidigare år.

PIN-UP Global, ett internationellt ekosystem för igaming-produkter och tjänster, har framgångsrikt etablerat sig i flera länder. Med över 2500 anställda och kontor i länder som Armenien, Cypern och Indien, har företaget positionerat sig som en ledande aktör i branschen.

Marina Ilina, VD för PIN-UP Global, framhäver företagets strategiska tillväxt och dess förmåga att övervinna de utmaningar som regleringar och kulturella skillnader utgör. ”Vi tillhandahåller inte bara konsulttjänster inom affärsområdet, marknadsinträde, marknadsföring, juridiskt, finansiellt stöd och mycket mer, utan också möjligheten för operatörer att använda våra egna nyckelutvecklingar,” säger Ilina.

För att lyckas i den globala arenan måste igaming-operatörer hantera komplexa regelverk och anpassa sig till lokala kulturer, samtidigt som de gör betydande teknologiinvesteringar. PIN-UP Globals framgångar illustrerar hur företag kan navigera dessa utmaningar och expandera sin verksamhet över landsgränserna.

PIN-UP Globals expansionsstrategi på igaming-marknaden 2024

PIN-UP Global har cementerat sin ställning som en tongivande aktör på den växande igaming-marknaden, med en rapporterad bruttospelintäkt på £6,5 miljarder i online-sektorn i november 2023. Företagets globala avtryck sträcker sig över sju länder med nio kontor och en personalstyrka på över 2500 proffs.

  • Bruttospelintäkter: £6,5 miljarder i online-sektorn för november 2023
  • Global närvaro: Nio kontor fördelade över sju länder
  • Säkerhetsfokus: Särskilt uppmärksamhet åt cybersäkerhet med tanke på en årlig ökning av cyberattacker med 1000%
  • Teknologisk innovation: Prioriterar användarsäkerhet och spetsteknologi
  • Tjänster och produkter: Fullständigt ekosystem av produkter och tjänster för spelindustrin
  • Utmaningar: Hantering av komplexa regelverk och teknologiska infrastrukturkrav

PIN-UP Globals strategi för 2024 bygger på en kombination av kvalitativa tjänster, teknologiskt ledarskap och en proaktiv inställning till cybersäkerhet. Företagets expansion visar på en stark förmåga att anpassa sig till och övervinna de hinder som finns i den globala igaming-industrin.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.