Press ESC to close

Örnsköldsviks High Coast Poker Run lockar rekordmånga lag

Källa: Allehanda

High Coast Poker Run, det årliga båtevenemanget i Örnsköldsvik, har i år lockat nästan dubbelt så många deltagande lag jämfört med föregående år. Denna uppsving i popularitet kommer efter förra årets framgångsrika genomförande.

”Micke Danielsson, en av arrangörerna, säger till Örnsköldsviks Allehanda att ”Det är nästan dubbelt så många lag med i år”.

Evenemanget, känt för sina deltagare med kraftfulla båtar, har blivit en samlingspunkt för entusiaster. Deltagarna, klädda i vita kostymer och mörka solglasögon, ger en atmosfär som påminner om en scen ur en James Bond-film.

Under tävlingen kommer deltagarna att navigera genom Örnsköldsviks skärgård för att samla spelkort. Detta unika inslag bidrar till evenemangets spännande och äventyrliga karaktär.

High Coast Poker Run: Motorcykelevent med Tradition och Gemenskap

High Coast Poker Run är mer än ett motorcykelevenemang; det är en hyllning till High Coast-regionens skönhet och en fest för gemenskapen. Med över 20 års historia har detta årliga evenemang blivit en kär tradition som engagerar både lokalsamhället och internationella deltagare.

  • Typ av evenemang: Årligt motorcykelevenemang
  • Plats: High Coast, Sverige
  • Aktiviteter: Scenisk rutt, pokerspel, sociala sammanhang
  • Historisk betydelse: Från lokalt möte till internationell attraktion
  • Deltagare: Hundratals till tusentals motorcykelentusiaster
  • Ruttens längd: Genom High Coasts natursköna vägar
  • Ekonomisk inverkan: Miljoner dollar i intäkter för lokal ekonomi
  • Community involvement: Lokalsamhällets stolthet, med volontärer och sponsorer
  • Välgörenhetsbidrag: Över $100,000 till lokala orsaker på fem år

Evenemanget stärker inte bara regionens ekonomi genom turism och näringsliv, utan främjar också samhörighet och stödjer välgörande ändamål. High Coast Poker Run är ett strålande exempel på hur en lokal tradition kan växa och få internationell uppmärksamhet samtidigt som den gynnar det lokala samhället.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.