Press ESC to close

Optimove expanderar på igaming-marknaden

I en värld där digital underhållning och spelindustrin växer sig allt starkare, tar Optimove, en aktör inom CRM-lösningar för igaming, stora kliv framåt. Företaget, som leds av VD och grundare Pini Yakuel, har länge varit en del av igaming-branschen och är nu inställda på att expandera sin verksamhet.

Optimove är känt för sina skräddarsydda CRM-strategier som hjälper igaming-företag att förbättra kundengagemanget och maximera lönsamheten. Med en fot i traditionen och en i framtiden, betonar Yakuel vikten av innovation och anpassning i en snabbt föränderlig marknad.

Företagets tillväxtstrategi innefattar att fördjupa relationerna med befintliga partners samtidigt som man utforskar nya möjligheter inom sektorn. Med en stark grund i igaming-industrin och en vilja att ständigt förnya sig, positionerar sig Optimove som en ledande kraft inom området för kundrelationshantering.

Optimove och framtiden för igaming

Optimove, en pionjär inom CRM-lösningar för igaming, tar sikte på 2024 med innovativa strategier. Med AI-optimerade, personaliserade multikanalkampanjer i realtid och en kunddata-plattform (CDP) som kärna, är de redo att omforma branschen.

  • AI-driven personalisering: Skräddarsydda multikanalkampanjer i realtid.
  • Branschexpertis: Värdefulla insikter och guider för marknadsföring inom igaming.
  • ICE 2024: Framträdande med intervjuer och demonstrationer av framtida marknadsstrategier.
  • Ledande talare: Bland andra Pini Yakuel (VD) och Rony Vexelman (marknadschef).

Med framträdanden av toppnamn från företaget vid ICE 2024, visar Optimove att de inte bara följer med i den digitala spelvärldens utveckling – de leder den. Engagemang, innovation och en datadriven framtid är nyckelord för deras expansion inom igaming-marknaden.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.