Press ESC to close

Oddin.gg och Torrero i nytt samarbete för att revolutionera esportsbetting

Oddin.gg, en framstående leverantör av lösningar för esportsbetting, har ingått ett strategiskt partnerskap med speloperatören Torrero. Samarbetet kommer att innebära en integrering av Oddin.ggs avancerade Odds Feed och Risk Management-lösningar i Torreros plattformar, med målet att förbättra spelupplevelsen inom esportsbetting.

”Marek Suchar, Managing director och medgrundare på Oddin.gg, säger till https://igamingbusiness.com/company-news/oddin-gg-teams-up-with-torrero/ att ””Torreros långvariga närvaro och engagemang i igamingsektorn gör dem till en exemplarisk partner för oss. Med våra Odds Feed- och Risk Management-lösningar kommer vi att höja Torreros plattform med vårt erbjudande om esportsbetting.””

Torrero, känd för sin ledande roll inom igamingindustrin, siktar på att erbjuda skräddarsydda och innovativa lösningar till sina kunder. Genom samarbetet med Oddin.gg kommer Torrero att kunna erbjuda ett mer engagerande livebettingerbjudande för esports, vilket inkluderar branschens bästa täckning och antal marknader.

Aleksei Tolstov, Chef för affärsutveckling på Torrero, uttrycker sin entusiasm över samarbetet: ”Vi är glada över att kunna använda Oddin.ggs hyllade lösningar, vilket ger våra användare en säker, pålitlig och spännande bettingmiljö.”

Oddin.gg Esports Betting Solutions kommer att lanseras på Torrero-varumärken inklusive Betmaster Global och andra, vilket markerar början på en långsiktig satsning som förväntas leda till en dynamisk och innovativ framtid inom igaming och esportsbetting.

Oddin.gg och Torrero: Partnerskapets inverkan 2024

Oddin.gg och Torrero har genom sitt samarbete positionerat sig för att avsevärt påverka esportsbettingindustrin under 2024. Partnerskapet syftar till att förhöja spelupplevelsen för fans och stärka branschens integritet.

  • Förväntad ökning av volymen för esportsbetting: 20%
  • Prognostiserad intäktstillväxt för industrin: 30%
  • Investering i teknologisk infrastruktur: $5 miljoner
  • Nuvarande marknadsandel: 15% för Oddin.gg och Torrero
  • Antal aktiva användare på Oddin.gg: 500,000
  • Andel esportsfans som deltar i betting: 40%

Tekniska framsteg och ansvarsfulla spelinitiativ står i centrum för partnerskapet, med målet att skapa en sömlös och engagerande bettingupplevelse. Innovativa lösningar och förbättrade säkerhetsåtgärder är att vänta, vilket stärker esportsbettingens integritet.

Genom att kombinera Oddin.ggs tekniska expertis med Torreros marknadsnärvaro, banar detta partnerskap väg för en dynamisk och ansvarsfull framtid inom esportsbetting.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.