Press ESC to close

Ny jackpotvinnare i Wilson County

Källa: Cbs17

”Wilson County har en ny jackpotvinnare,” meddelar North Carolina Education Lottery till WNCN. En lottköpare har kammat hem en storvinst på $156,060 efter att ha matchat alla fem nummer i Carolina Cash 5-lotteriet.

Den lyckliga lotten såldes på H Mart convenience store, som är belägen på 1207 Forest Hills Rd. i Wilson. Vinsten, som uppgår till över 150 tusen dollar, tillkännagavs efter torsdagskvällens dragning.

Detaljerna kring den nya miljonären är ännu inte offentliggjorda, men vinsten markerar en betydande händelse för både vinnaren och butiken där lotten köptes.

Carolina Cash 5: Drömmen om storvinsten

Carolina Cash 5-lotteriet erbjuder en dröm om storvinsten med enkel nummerval – välj fem nummer från 1 till 43. Oddsen att kamma hem jackpotten är 1 på 962,598, medan chansen att vinna något pris överhuvudtaget ligger på 1 på 10. Spelet är inte bara en spännande chans för deltagarna, utan bidrar även avsevärt till utbildningsfinansieringen i staten.

  • Nummerintervall: 1 till 43
  • Jackpottodds: 1 på 962,598
  • Generella vinstchanser: 1 på 10
  • Påverkan på utbildningsfinansiering: En betydande del av intäkterna allokeras till utbildningsinitiativ

Medan Wilson Countys senaste vinnare njuter av sin nyfunna förmögenhet, speglar denna vinst det större spelet bakom Carolina Cash 5 – en kombination av tur, strategi och samhällsnytta.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.