Press ESC to close

Nuvei gör entré på BiS SiGMA Americas med betalningslösningar för iGaming

Källa: Gamesbras

Nuvei, en framstående global betalningsleverantör, har för första gången anlänt till BiS SiGMA Americas. Evenemanget, som är en samlingspunkt för iGaming, Bettech och sportspels ekosystemet, pågår för närvarande i São Paulo. Företaget siktar på att stärka banden mellan den lokala iGaming-marknaden och internationella aktörer.

Under evenemanget kommer Nuvei att visa upp ett brett utbud av betalningslösningar. Dessa inkluderar lokala och internationella shoppinglösningar som täcker över 200 marknader och erbjuder mer än 680 alternativa betalningsmetoder. Med tjänster som PIX Direto-lösningar, spelarvalidering och åtgärder för att minska driftskostnader och förhindra chargebacks, positionerar sig Nuvei som en nyckelspelare inom betalningshantering för iGaming-industrin.

Rafael Lopes, direktör för global expansion vid Nuvei América Latina, betonar evenemangets betydelse och företagets roll i att förenkla betalningsprocesser för iGaming-företag, inte bara i Brasilien utan även i hela Latinamerika. ”BiS SiGMA anses vara en av de viktigaste händelserna i sektorn, som samlar stora spelare inte bara från Brasilien, utan från hela Latinamerika. Nuvei syftar till att ansluta den lokala iGaming-marknaden, underlätta betalningsprocessen i andra regioner, som Europa och Asien,” säger Lopes.

Alison Dorigão Palermo, Compliance-direktör för Nuvei i Latinamerika, kommer att bidra med sin expertis genom att delta i en panel som diskuterar betalningsmetoders betydelse för konkurrenskraften hos online speloperatörer. Nuvei framhäver sin globala närvaro och sitt engagemang för att stödja företag som vill etablera sig på den brasilianska marknaden, med stöd av ett företag som redan betjänar de största aktörerna inom iGaming-sektorn världen över.

Nuvei förstärker iGaming på BiS SiGMA Americas

Nuvei, en global ledare inom betalningslösningar, expanderar sin närvaro inom iGaming-sektorn. Med innovativa betalningsteknologier och tjänster, har företaget blivit en viktig aktör för affärer i alla storlekar.

  • Grundat: 2003
  • Huvudkontor: Montreal, Kanada
  • Anställda: Över 1 000
  • Fokusområden: Innovation, säkerhet, kundservice
  • Tillväxt: Betydande expansion genom strategiska partnerskap och förvärv
  • Marknadstäckning: Global närvaro i flera branscher
  • Kundbas: Tjänster till företag av alla storlekar

Nuvei stärker banden mellan lokala och internationella marknader, och erbjuder över 680 betalningsmetoder. Med sitt deltagande på BiS SiGMA Americas, visar de sitt engagemang för att underlätta och säkra betalningstransaktioner i den snabbväxande iGaming-industrin.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.