Press ESC to close

Nominerade till BSG Awards 2024 avslöjade

Källa: Coincodex

HIPTHER har offentliggjort de nominerade för årets Baltic & Scandinavian Gaming Awards (BSG Awards), en prestigefylld händelse som uppmärksammar de mest framstående aktörerna inom iGaming-sektorn i Baltikum och Skandinavien.

De nominerade har valts ut genom en onlineomröstning av deras branschkollegor, vilket speglar en bred uppskattning inom sektorn. Den slutgiltiga omröstningen för att bestämma vinnarna kommer att äga rum under MARE BALTICUM Gaming & TECH Summit, en sammankomst som sätter fokus på teknik och spel inom regionen.

Prisutdelningen för BSG Awards 2024 kommer att äga rum den 4 juni i Tallinn, där vinnarna kommer att koras och deras bidrag till iGaming-industrin kommer att firas.

BSG Awards 2024: De Nominerade

I spännande förväntan, HIPTHER avslöjar de nominerade till Baltic & Scandinavian Gaming Awards 2024. En mångsidig grupp, representerande spelsektorns elit i Baltikum och Skandinavien.

  • Utmärkelse: Excellence in gaming
  • Regioner: Baltiska och Skandinaviska länder
  • Kategorier: Olika grenar inom spelindustrin
  • Nominerade: En bred uppsättning från industrin
  • Tidigare vinnare: Betydande industrinverkan

Med en ceremoni som närmar sig den 4 juni i Tallinn, står branschen inför ett firande av innovation och framgång. Priserna lyfter fram de som driver spelvärlden framåt—en hyllning till deras prestationer och inflytande.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.