Press ESC to close

Nära jackpottvinst i EuroMillions för irländska spelare

Källa: Donegallive

I en nyligen genomförd EuroMillions-dragning var en spelare från Donegal bara ett Lucky Star-nummer ifrån att kamma hem den stora jackpotten på 130 miljoner euro. Trots att huvudpriset förblev oåtkomligt, resulterade kvällen i en betydande vinst på nästan 150 000 euro för den irländska deltagaren.

Två spelare, en från Donegal och en annan från Clare, hade turen att matcha alla fem nummer samt en Lucky Star, vilket säkrade dem andrapriset i den spänningsladdade dragningen. Denna framgång markerar en av de större vinsterna för irländska EuroMillions-spelare.

Den vinnande lotten, som köptes online, visade sig vara en lyckosam investering för spelaren i Donegal. Med en vinst på exakt 146 289 euro, blev kvällen en minnesvärd händelse för den lyckliga vinnaren.

Alan Foley, reporter för Donegal Live, uttryckte entusiasm över resultatet: ”Det var en kväll med stora vinster för spelare i Irland i fredagens EuroMillions-jackpottdragning som var värd 130 miljoner euro, med en spelare från Donegal som tog hem nästan 150 000 euro.”

Irlands EuroMillions-jackpotthistorik

Irlands största lottovinnare har skapats genom EuroMillions, med jackpottar som överstigit 150 miljoner euro. De fem största vinnarna har tillsammans tagit hem över 550 miljoner euro, och bland dem finns familjesyndikat, deltidsstädare och arbetsplatsyndikat från Dublin.

  • Största Jackpotvinnare: Familjesyndikat, deltidsstädare, arbetsplatsyndikat från Dublin
  • Totala vinster för topp fem: Över 550 miljoner euro
  • Jackpottar vunna i Irland: Börjar med de senaste
  • Påverkan på vinnare och samhällen: Tydlig i vinnarnas planer och den entusiasm som sprids över Irland

Dessa vinsthistorier speglar inte bara de otroliga summorna som kan vinnas, utan också den varaktiga inverkan på vinnarnas liv och deras lokalsamhällen. Varje storvinst är en berättelse om förändring och möjligheter.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.