Press ESC to close

MLB utreder vadslagning kopplad till före detta Angels-spelare

Major League Baseball (MLB) har inlett en utredning kring anklagelser om vadslagning mot David Fletcher, tidigare infielder för Angels och nuvarande spelare i Atlanta Braves farm system. Utredningen fokuserar på Fletchers påstådda inblandning i ett olagligt vadslagningsnätverk i södra Kalifornien.

Enligt uppgifter har Fletcher anklagats för att ha satsat hos en olaglig bookmaker, men han ska inte ha satsat på baseboll. Detta framkommer i en rapport från ESPN. MLB:s policy tillåter spelare att satsa på andra sporter, men satsningar på baseboll kan leda till livstids avstängning.

Fletchers gymnasievän Cody Shultz sägs även ha satsat på baseboll, inklusive matcher där Fletcher deltog. Detta skulle kunna innebära ytterligare komplikationer för Fletcher om det visar sig att han haft kännedom om Shultzs vadslagning.

I samma utredning har Ippei Mizuhara, Shohei Ohtanis före detta tolk, kopplats till det olagliga vadslagningsnätverket. Mizuhara planerar att erkänna sig skyldig till att ha stulit nästan 17 miljoner dollar från Ohtani. David Fletcher beskriver Ohtani och sig själv som ”goda vänner”.

Fletcher, som nyligen undertecknade ett femårigt kontrakt värt 26 miljoner dollar, har spelat fem matcher för Braves under säsongen 2024, med två träffar på åtta slag. Om han befinns skyldig till inblandning i olaglig vadslagning, kan han stå inför allvarliga konsekvenser, inklusive möjligheten av 33 års fängelse och böter på upp till 1.25 miljoner dollar.

Utredning av vadslagning: David Fletcher

Major League Baseball (MLB) granskar anklagelser om olaglig vadslagning kopplad till David Fletcher under 2024. Utredningen är i full gång, och detaljerna kring ärendet fortsätter att framträda.

  • Huvudpunkt: MLB utreder anklagelser om vadslagning.
  • Inblandad: David Fletcher, tidigare Angels-infielder.
  • Utredningens status: Pågående.
  • Sekundära punkter:
  • Potentiella konsekvenser för Fletcher.
  • Påverkan på MLB:s integritet.
  • Juridiska implikationer.
  • Specifika detaljer: Ej tillgängliga för närvarande.

I takt med att utredningen fortskrider, håller baseballvärlden andan. Fletchers framtid och MLB:s rykte står på spel.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.