Press ESC to close

Missouri-lottospelarens långa väntan ger storvinst

Källa: Fox2now

En lottospelare i Missouri har efter mer än två decenniers troget spelande av samma nummer äntligen fått se sin uthållighet belönad. Den lyckliga vinnaren kammade hem en jackpott på $115,000 genom Show Me Cash-lotteriet.

”Jag har spelat samma nummer i över två decennier,” säger lottospelaren till https://fox2now.com/news/missouri/festus-lottery-player-wins-115000-jackpot/.

Den vinnande biljetten köptes på Express Mart belägen på Collins Drive South. De nummer som länge varit spelarens favoriter – 4, 7, 11, 29, 34 – stämde överens med dragningen den 10 januari.

Vinstsumman, som överstiger det inledande beloppet på $50,000 som Show Me Cash-jackpottar startar på, planeras att delvis sparas. En del av pengarna är också avsedda för en investering i en hyresfastighet, vilket kan tyda på en strategisk och långsiktig användning av de nyvunna medlen.

Show Me Cash, som är ett populärt lotteri i Missouri, erbjuder dagliga dragningar och ger spelare chansen att vinna stora summor med odds på 1 på 575,757 för att ta hem hela jackpotten.

Show Me Cash: Missouri-lotteriets vinstchanser

Show Me Cash, ett populärt lotterispel i Missouri, lockar med dagliga dragningar och växande jackpottar. För endast $1 per spel kan deltagare drömma om storvinsten.

  • Spelkostnad: $1 per Show Me Cash-spel; EZ Match-option för ytterligare $1.
  • Jackpottstart: $50,000, ökar tills någon vinner.
  • Dragningstid: Dagligen, cirka 8:59 e.m.
  • Vinstchanser:
  • Totala chanser att vinna något pris: 1 på 8.77.
  • Chanser att vinna med EZ Match: 1 på 4.21.
  • Spelsätt:
  • Välj fem nummer mellan 1 och 39.
  • Quick Pick låter datorn välja slumpmässiga nummer.
  • Multi-Draw för spel på upp till 14 påföljande dragningar.

Med strategier som EZ Match och JackPack erbjuder Show Me Cash flera vägar till vinst. Spelare måste vara 18 år eller äldre för att köpa biljetter.

Missouri-lotteriets Show Me Cash förvandlar dagliga drömmar till verklighet, med en chans att förändra livet över en natt.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.