Press ESC to close

Michiganman vinner stor på lotteri efter andra besöket i butiken

Källa: Upi

En 58-årig man från Bay County, Michigan, hade turen på sin sida när han vann 1 miljon dollar på en skraplott. Mannen hade tidigare under dagen besökt Jack’s Fruit Market och köpt några lotter. När han senare återvände till butiken för att returnera en vara passade han på att köpa ytterligare några lotter, varav en visade sig vara den stora vinsten.

Den lyckliga lotten var en ’Cash is Queen’ skraplott som kostade 10 dollar. Enligt den vinnande mannen var det en ren slump att han köpte den vinnande biljetten. ”Jag hade varit på Jack’s tidigare under dagen och köpt ett par biljetter. Jag var tvungen att returnera en vara senare under dagen och bestämde mig för att köpa ett par biljetter till och en av dem var vinnaren på 1 miljon dollar!” berättade han för upi.com.

Vinsten kommer lägligt för 58-åringen som planerar att använda pengarna till att betala av sitt hus och förstärka sina besparingar. Detta oväntade tillskott i ekonomin förändrar hans framtidsutsikter avsevärt.

Lyckoträff i Bay County: Miljonvinst på skraplott

En 58-årig man från Bay County, Michigan, firar sin tur efter att ha vunnit 1 miljon dollar på en ’Cash is Queen’ skraplott. Vinsten, som säkrades vid Jack’s Fruit Market i Bay City, kommer att förändra hans liv.

  • Ålder på vinnaren: 58 år
  • Vinstsumma: $1 miljon
  • Utbetalning: Engångssumma på $693,000
  • Användning av vinsten: Betala av huslån

Sedan april 2023 har spelare i Michigan Lottery:
– Vunnit totalt $25 miljoner på ’Cash is Queen’
– Möjlighet att vinna över $27 miljoner i kvarstående priser, inklusive två fler miljonjackpottar

Vinnaren, som gjorde ett andra besök till butiken samma dag, valde att ta ut sin vinst som en engångssumma istället för årliga utbetalningar. Hans beslut att köpa ytterligare lotter visade sig vara ödesdigert och belönande.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.