Press ESC to close

Miami Boat Show Poker Run firar 29 år med stil

På Hawk’s Cay Resort har den 29:e upplagan av Miami Boat Show Poker Run nyligen avslutats, ett evenemang som lockade 73 registrerade medlemmar och över 200 gäster. Arrangemanget, som är en årlig tradition för Florida Powerboat Club, presenterades av Mercury Racing och bjöd på en imponerande uppvisning av både utombordare och inombordare.

Stu Jones, president för Florida Powerboat Club, hyllade Hawk’s Cay Resort för dess betydelse för evenemanget och klubbens verksamhet. ”’Men den här gången var det utan tvekan vårt bästa evenemang på denna förstklassiga resort,'” säger Jones till Speed on the Water.

En oväntad vändning inträffade när den ursprungligen planerade platsen, Post Card Inn, genomgick renoveringar, vilket krävde en sista-minuten förändring till Hawk’s Cay. Trots detta blev evenemanget en framgång med en lyckad poker run och en samling högpresterande båtar.

Bland deltagarna fanns Owen Middour, en ny medlem i Florida Powerboat Club, som med sin MTI 390X katamaran vann priset för ’Bästa Utombordare Katamaran’. Middour uttryckte sin förvåning och glädje över vinsten: ”’Det är min första poker run med Florida Powerboat Club och jag är helt tagen över att jag faktiskt vann det priset,'” rapporterar han till Speed on the Water.

Evenemanget bekräftar Florida Powerboat Clubs ställning som en central aktör inom iGaming och båtsport, och med en sådan framgångsrik upplaga ser framtiden ljus ut för både klubbens medlemmar och entusiaster.

Florida Powerboat Club: En passion för hastighet och säkerhet

Grundat 1993, Florida Powerboat Club (FPC) har etablerat sig som en förespråkare för säker och ansvarsfull powerboating. Med en historia av att samla entusiaster, erbjuder klubben ett brett utbud av evenemang i Florida och Bahamas.

  • Grundades: 1993 av Stu och Jackie Jones
  • Huvudkontor: Modern anläggning i Pompano Beach, FL, sedan 2006
  • Evenemang: Över ett dussin årliga powerboat-evenemang
  • Båthastigheter: 50–180 mph, med nya klasser för nära 100 mph cruising
  • Medlemsdriven: Fokuserar på community och support för medlemmar
  • Tjänster: Eventregistrering, boendebokningar, medieproduktion

Med en dedikation till sportens framtid och dess deltagares välbefinnande, är FPC:s verksamhet en kärnpunkt i powerboat-världen. Klubbens framgångar och evenemang som Miami Boat Show Poker Run belyser dess betydelse i branschen.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.