Press ESC to close

Mega Millions-jackpotten närmar sig rekordnivåer

Mega Millions-lotteriets jackpott har svällt till den enorma summan av 735 miljoner dollar inför nästa dragning. Efter att ingen lyckades kamma hem storvinsten i fredags, riktas nu blickarna mot tisdagens dragning den 12 mars, där en potentiell vinst skulle placera sig bland de största i spelets nästan 22-åriga historia.

”Om den vinner på den nivån, skulle det vara det sjätte största jackpotten i det nästan 22-åriga spelets historia – endast fem jackpottar som överstiger 1 miljard dollar har varit högre,” rapporterar Rutherford Source.

Trots att den stora jackpotten fortfarande är ouppnådd, har det varit en lyckosam period för många spelare. Över 18,5 miljoner vinnande biljetter har delats ut i andra priskategorier under den nuvarande jackpottcykeln. Bland dessa finns 30 biljetter som har säkrat priser på 1 miljon dollar eller mer.

Med ett kontantvärde på 356,7 miljoner dollar och odds på 1 i 302,575,350 för att vinna jackpotten, fortsätter Mega Millions att vara ett av de mest omtalade lotterispelen. Det är det enda spelet som hittills har delat ut fem jackpottar som överstiger den magiska miljardgränsen.

Mega Millions-jackpottar: Historiska vinster

Mega Millions har gjort många till multimiljonärer sedan starten. Här är några av de mest anmärkningsvärda vinsterna:

  • Rekordjackpott: $1,602 miljarder vunnen 2023.
  • Största vinsterna:
  • 2023: $1,602 miljarder, Saltines Holdings, LLC.
  • 2021: $1,050 miljarder, Wolverine FLL Club.
  • Jackpottspann: Vinster från $20 miljoner till $516 miljoner.
  • Kontantvärden: Speglar de faktiska summorna som utbetalats.

Denna jackpottcykel kan leda till en av de största enskilda vinsterna i Mega Millions historia, och spänningen stiger inför nästa dragning.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.